StoryEditorOCM
ShowbizADELE

Slavna pjevačica objavila svoj plan: ‘Čim završim sa svim svojim obvezama i svim svojim koncertima, želim...‘

Piše SCENA SD
21. svibnja 2024. - 07:01

Pjevačica Adele (36) je u petak tijekom svog nastupa u Las Vegasu navodno govorila o - djevojčici!

Kako je izvijestio britanski "Daily Mail", Adele je otkrila svoj plan kada je rekla obožavateljima kako želi još djece i to vjerojatno vrlo brzo. "Čim završim sa svim svojim obvezama i svim svojim koncertima, želim imati dijete", citira se pjevačica. Za sada se zna da nastupe u Las Vegasu ima do kraja studenog.

image

Adele i Rich Paul u Los Angelesu

Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia/Javier Rojas/zuma Press/profimedia

Očito ima vrlo precizne ideje o planiranju djeteta: "Želim djevojčicu jer već imam dječaka. Osjećam da će ona možda biti osoba koju ću voljeti najviše na svijetu, ali vjerojatno i osoba koju ću mrziti najviše na svijetu. To je ono što mislim da će se dogoditi. To će me stalno stavljati na moje mjesto." Također se kaže da je Adele rekla svojoj publici: "Sa mnom kao majkom i Richom kao ocem, bit će neumoljiva mala kraljica."

image

Adele

Chris Delmas/Afp

Adele i sportski agent Rich Paul (42) objavili su svoju vezu u srpnju 2021. Prethodno je pjevačica bila u braku sa Simonom Koneckim (50) od 2018. do 2021., ali brak je već propao 2019. godine. U vezi se rodilo njezino jedino dijete do sada, sin Angelo (11).

image

Adele

Blair M. Struble/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia/Blair M. Struble/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia

Adele se očito također osjeća blisko povezana s troje djece Richa Paula. Tijekom nastupa u Las Vegasu poslala je srdačan pozdrav njegovoj kćeri Reonni Simone, što se može vidjeti u videu obožavatelja. "Ovaj vikend je matura moje pokćerke", rekla je okupljenima i dodala da je Reonna diplomirala na Sveučilištu Clark Atlanta. "Pa, volim te, dušo."

image

Adele nastupa u Colosseumu

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Adele je često govorila o činjenici da bi voljela imati više potomaka. U kolovozu je obožavateljima rekla da je "uskoro spremna ponovno postati majka" - pa čak i radi popis imena za bebe. "Svaki put kad vidim ime koje mi se sviđa, napišem ga u svoj telefon." A 2022. godine objasnila je u BBC-jevom podcastu "Desert Island Discs": "Definitivno bih voljela imati još djece. Bilo bi divno kad bismo to imali. Ako ne, imam Angela. Samo želim biti sretna."

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 15:18