StoryEditorOCM
ShowbizNE PLANIRA STATI

Shakirina osveta ne poznaje granice! Pogledajte koji je niski udarac sada zadala Piqueu: ‘Okrenula ih je protiv njega‘

Piše Tanja Vučićević/Gloria
16. svibnja 2023. - 22:10

U usporedbi s prethodnom osvetničkom pjesmom o Gerardu Piqueu, novi Shakirin spot za pjesmu "Acróstico" mogao bi se opisati kao brutalan knock out koji bi bivšeg nogometaša mogao "izbaciti iz cipela". Bolno iskreno, bez filtera i uljepšavanja, kolumbijska pop zvijezda pokazala je bivšem što je upropastio. I kako se sada čini, zauvijek izgubio. Preljubnička afera s 23-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti, stajala ga je puno skuplje nego se nadao: zbog nove partnerice ostao je, čini se, bez obitelji.

Ovaj put su svoje rekli i njihovi sinovi, osmogodišnji Sasha i dvije godine stariji Milan. Dečki su, naime, zvijezde spota nove pjesme svoje mame o rastanku s njihovim ocem, selidbi u Miami, na drugi kraj svijeta, naletima njenih suza dok polako pakira njihove stvari u nekad sretnom u domu, u Barceloni, piše portal toofab.com. Dječaci ozbiljnog izraza lica sjede s mamom za klavirom, sviraju s njom (nekoliko akorda ali ipak, vidi se da obojica polaze glazbenu školu) i sudjeluju u vokalnom dijelu. Najprije pjeva Sasha, zagledan u klavijaturu: glas tužnog dječaka kao da "para" srce.

Shakirini pratitelji ponovno su pobjesnili. Pitaju se kakva osoba moraš biti da bi zbog afere "rasturio" ovakvu obitelj i ispraznio kuću u kojoj su dječaci odrasli. Točnije rečeno, umjesto bivšeg nogometaša to je odradio njegov otac Joan Piqué: proljetos je mrtav-hladan zatražio od pjevačice da se s dječacima iseli do prvog travnja ove godine ili neka im plaća stanarinu.

Posljednji, vjerojatno najbolniji udarac, Gerardu Piquéu zadala je dionica starijeg sina Milana. Dječak vrlo dobro pjeva o tome kako tješi mamu i trudi se biti hrabar zbog nje, kako ih njezina ljubav smiruje i da će biti uz nju kad god joj zatreba.

Najtužniji dio pjesme koja (opet) aludira na Shakirino slomljeno srce i bol nakon razlaza, prikaz je nekad sretnog obiteljskog doma i pakiranja prije selidbe u Miami. Vide se igračke mlađeg dječaka, njihovi skateboardi koji čekaju da ih pjevačica smjesti u kutiju, zaštitna kaciga starijeg sina odložena na stolić, detalji iz dječje sobe, stare fotografije... Ni na jednoj dečki nisu s ocem: vidi se samo mama koja ih grli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:16