StoryEditorOCM
Showbizkultna manekenka

Seks ikona devedesetih odlučna: ‘Više ne želim gledati frajere u mom krevetu, ne zanimaju me"

Piše SCENA SD
28. studenog 2023. - 09:42

Linda Evangelista otkrila je da ‘‘nije zainteresirana‘‘ za ljubavne veze, prenosi Daily Mail.

Ovaj kultni 58-godišnji supermodel, ljepotica koja je već jednom bila u braku, priznala je da "više ne želi spavati ni s kim" u iskrenom novom intervjuu za The Sunday Times.

Zvijezda modne industrije, koja je nedavno progovorila o drastičnim dijetama izgladnjivanja koje je slijedila u mladosti, također se našalila da "ne želi čuti da netko diše". Nadalje, Linda je izjavila da je njezina posljednja prava veza završila ‘‘definitivno prije CoolSculptinga‘‘, tretmana kojem je bila podvrgnuta od 2015. do 2016. godine. Manekenka se nakon toga izjasnila protiv zahvata koji je u posljednjih nekoliko godina uvelike utjecao na njezinu tjelesnu građu i samopouzdanje.

image
Andrea Renault/Afp

Evangelista je također dobila veliku pažnju kada je pokazala svoju trudnički trbuščić na naslovnici Voguea za kolovoz 2006. godine. Također, ovo modno lice je tužilo svog bivšeg partnera François-Henrija Pinaulta za alimentaciju 2011. godine, a par je sljedeće godine postigao izvansudsku nagodbu. Spomenuti je kasnije nastavio sa Salmom Hayek, a par se vjenčao 2009. godine. Evangelista je otkrila da je od tada "riješila" probleme u vezi bivšeg partnera i njegove supruge.

U intervjuu za The Sunday Times također je ispričala i kako nije počela vježbati sve do svoje tridesete jer ju je njezin "ludi metabolizam" održavao spremnom za modnu pistu. Ova 58-godišnja kanadska manekenka započela je svoju karijeru kada je imala 19 godina, i to nakon što je potpisala ugovor s Elite Model Managementom, preselivši se u New York zbog posla. Linda je zatim otišla u Pariz kad joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, ali je ubrzo otkrila da se bori s tim da održi svoju težinu zbog brzog metabolizma koji troši kalorije.

U razgovoru s Ruth Rogers u podcastu "Ruthie‘s Table 4", manekenka je vlasniku restorana The River Cafe otkrila svoje poteškoće s prehranom.

- Nekad sam mogla jesti bilo što, no mislim da mi je metabolizam počeo usporavati blizu 30-e. Počela sam vježbati kad sam imala 27, 28 godina jer sam primijetila da su stvari "malo drugačije" - objasnila je.

Linda je naglasila da je bila šokirana kada je otkrila da joj se metabolizam naglo promijenio kako je starila, te je otkrila prehrambene taktike koje će koristiti kako bi ostala u formi.

- Morala sam raditi na tome da zadržim težinu. A onda je nastupilo razdoblje u kojem sam morala stvarno paziti i počela sam stalno čistiti organizam, i voljela sam to, ali mislim da je to bilo vrlo štetno za mene - rekla je Linda koja bi otišla na određene tretmane u Palm Springs.

- Pijete samo tekućine, to su uglavnom voda s limunom i mentom te čajevi, a dobijete i čašu soka dnevno. Jednom dnevno dobijete vrlo razrijeđeno, razvodnjeno povrće koje zovu "juha" - otkrila je te dodala kako si sada dopušta jesti što god želi, samo da je "najbolje" kvalitete i da ne utječe na njezinu težinu.

- Ako ću jesti tjesteninu, uživat ću, jer se trudim paziti na svoju težinu i biti zdrava. Ako ću jesti tjesteninu, mora biti odlična. Ako ću jesti odrezak, mislim jedem sve, to ne može biti bezvezni odrezak. Mora biti najbolji odrezak - rekla je.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:52