StoryEditorOCM
ShowbizNIJE MU PRVI PUT

Sad ga traži i Interpol: Aleksandru Prijović u backstageu zagrebačkog koncerta napao manijak, evo što je pokušao učiniti

Piše Scena SD
15. prosinca 2023. - 07:42

Otkriveno je da je srpska pjevačica Aleksandra Prijović proživjela pravu dramu u backstageu zagrebačke Arene, kad je na svom posljednjem, petom koncertu, postala metom manijaka.

Tom prilikom muškarac inicijala G.G. R. (65) uspio je zaobići nekoliko prstenova osiguranja u areni i doći do same pjevačice koju je htio na silu poljubiti. Srećom, nije uspio, te je uz upotrebu fizičke sile izbačen iz dvorane.

image
Ranko Šuvar/Cropix

Kako prenosi Večernji list, slučaj je prijavljen i policiji, a ovaj je muškarac otprije poznat tamošnjim organima gonjenja, a traži ga i Interpol. Navodno je sličan ispad imao i u Njemačkoj, kad je pokušao poljubiti njemačku političarku.

"Zagrebačka policija javlja da je u blizini Arene pronađen muškarac s vidljivim modricama, koji nije želio reći što se dogodilo", piše Večernji list.

Inače, nakon koncerata u Zagrebu, Aleksandra Prijović je pjevačica je napravila kratki odmor, a turneja "Od istoka do zapada" nastavlja se 22. i 23. prosinca u Tuzli, dok će za Novu Godinu održati nastup u beogradskom Sava centru.

image
Ranko Šuvar/Cropix
image
Ranko Šuvar/Cropix
image
Ranko Šuvar/Cropix
image
Ranko Šuvar/Cropix
image
Ranko Šuvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 00:54