StoryEditorOCM
ShowbizPUNA ENERGIJE

Rihanna tijekom pojavljivanja na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale otkrila detalje o svojoj drugoj trudnoći

Piše SCENA SD
2. svibnja 2023. - 19:57

Rihanna (35) trenutno očekuje svoje drugo dijete. Tijekom pojavljivanja na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale novinarki je otkrila slatke i intimne detalje o svojoj drugoj trudnoći. "Toliko je drugačije u usporedbi s prvom", rekla je novinarki Rachel Smith (38) za "Entertainment Tonight".

image

A$AP Rocky i  Rihanna 

Angela Weiss/Afp
image

Rihanna na Met Gala

Angela Weiss/Afp

Ona "nema žudnju, ali ima često mučnine", kaže Rihanna. No, činjenica da je drugu trudnoću teško usporediti s prvom očito joj ne smeta: "Sve je drugačije, ali uživam u tome." Osjeća se dobro i puno energije, potvrđuje Rihanna.

image

Rihanna na Met Gala

Angela Weiss/Afp

U svibnju 2022. godine Rihanna je prvi put postala majka. Na pitanje novinara o svom prvorođenom djetetu, rekla je da je "zaljubljena" u svog mlađeg sina: "Opsjednuta sam i ne osjećam se krivom zbog toga."

Uz nju na Met Gali bio je, naravno, njezin partner A$AP Rocky (34), koji je očito jednako oduševljen rastom svog prvog sina. "Brzo odrasta. Lijepa, sretna beba", rekao je glazbenik.

image

Rihanna na Met Gala

Angela Weiss/Afp
image

Rihanna na Met Gala

Angela Weiss/Afp

Rihanna se na Met Gali pojavila u bijeloj Valentino haljini za bal, koja se sastojala od ogromnih aplikacija ruža u gornjem dijelu, uključujući plašt. Pjevačica je pokazala svoj trudnički trbuščić nakon što je pustila plašt da klizne natrag. Izgledala je kao predimenzionirani svadbeni buket. Svadbeni izgled izazvao je nagađanja mnogih obožavatelja na društvenim mrežama. Rihanna i A$AP Rocky u vezi su od 2020. godine. Godine 2022. pojavile su se prve glasine da su se njih dvoje možda zaručili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:47