StoryEditorOCM
ShowbizBEZ FILTERA

Ovo je prava životna priča Anne Nicole Smith, najstravičniji detalj tiče se njenog oca: ‘S njim ne želite ostati sami‘

Piše scena sd
22. svibnja 2023. - 08:26

Netflixov dokumentarac "Anna Nicole Smith: You Don‘t Know Me", film o jednoj od najpoznatijih plavuša svih vremena, Anni Nicole Smith, glavna je tema posljednjih nekoliko dana, prenose 24 Sata.

Anna Nicole Smith, manekenka, glumica i televizijska ličnost stekla je popularnost 90-ih godina kao Playboyeva zečica, dok je svjetsku popularnost stekla 1994. godine udajom za 86-godišnjeg milijardera i tajkuna J. Howarda Marshalla.

Par se upoznao u striptiz klubu, gdje je ona plesala. Idućeg jutra su skupa doručkovali, a kad mu je rekla da se mora vratiti poslu, on joj je dao kuvertu punu novčanica od sto dolara. - Nemoj ići. Više nikada nećeš morati raditi - rekao joj je.

image
/Shutterstock

Marshall je preminuo već sljedeće godine. Prije njega Anna se udala za Billyja Waynea Smitha kada je njemu bilo 16, a njoj 17 godina i s njim je dobila sina Daniela Waynea. Par se vjenčao 1985., a razveo 1993. godine.

Nažalost, Daniel je 2006. godine preminuo u njezinoj bolničkoj sobi od predoziranja, kada je došao vidjeti svoju majku i tek rođenu sestru. To je slomilo Annu koja je preminula u veljači 2007. godine, tek nekoliko mjeseci nakon njega. Na sprovodu je pokušala ući u njegov lijes, rekavši da želi biti zakopana s njim.

Čak šestorica muškaraca je tvrdila kako su oni očevi Annine djevojčice Dannielynn Birkhead pa je sud naredio DNK testiranje. Među njima su bili i Annin odvjetnik Howard K. Stern, fotograf Larry Birkhead, Frederic Prinz von Anhalt i njen bivši tjelohranitelj Alexander Denk. DNK testiranje je pokazalo da je Dannielynnin pravi otac Larry Birkhead, s kojim ona živi i danas.

image
/Shutterstock

Dokumentarac je o Anni otkrio broje nepoznate detalje, a neki su bili zaista šokantni.

Prijateljica pokojne starlete, Melissa Byrum, otkrila je da je Annin otuđeni otac pokušao spavati s njom nakon Playboyeve zabave 1993. godine. Naime, Anna je unajmila privatnog istražitelja da uđe u trag njezinom ocu, Donaldu Hoganu, te je zatim pozvala njega i svog polubrata Donnieja da joj budu gosti na zabavi na kojoj je proglašena Zečicom godine u Los Angelesu. Nekoliko mjeseci nakon incidenta se predozirala tabletama, a o ocu je prestala pričati.

- Moj otac nije tip čovjeka s kojim želite ostati nasamo. Nećete se osjećati sigurno. On je čudovište, ja sam ga se bojao - rekao je Donnie u dokumentarcu i otkrio da mu je otac ispričao kako je silovao sestru svoje supruge. Za silovanje Annine tete i još jedne tinejdžerice, u zatvoru je proveo samo šest mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 17:01