StoryEditorOCM
ShowbizMODNA PRIČA

Monika Sablić ima novu kolekciju inspiriranu najvećim zvijezdama iz svijeta filma, glazbe i Hajduka; nije im odoljela ni producentica Petra Nižetić

Piše MOZAIK SD
26. listopada 2022. - 14:19

Poznata splitska dizajnerica Monika Sablić nastavlja njezinu modnu priču "bfamous_by_monika_and_jadran" za koju su je nadahnule fotografije našeg proslavljenog fotografa s američkom adresom, Jadrana Lazića, piše Jutarnji list.

Nakon što je njezina ljetna kolekcija majica s Lazićevim portretima svjetskih celebrityja osvojila brojna domaća lica, sada nam predstavlja majice s kapuljačom na istu temu. Naime, i ovoga puta se dizajnerica poigrala s tridesetak fotografija iz zavidnog fundusa Jadrana Lazića na kojima se nalaze najveće zvijezde iz svijeta filma, glazbe i sporta poput Sofije Loren, Anthonyja Quinna, Jacka Nicholsona, ali i legendarnih Hajdukovaca.

Majice s kapuljačom, tzv. hoodice, namijenjene su ženama i muškarcima, a osim osnovnih boja kao što su crna, siva, bijela, crvena i modra, dolaze i u trendovskoj fluorescentnoj žutoj, zelenoj te rozoj.

Monikina nova modna foto priča, koja je idealna za jesenske i zimske mjesece, oduševila je njezinu dugogodišnju prijateljicu i nekadašnju televizijsku voditeljicu te producenticu Petru Nižetić Mastelić, objavio je Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 12:59