StoryEditorOCM
ShowbizJoš malo i počinje

Koncert Doris nije rasprodan nego ‘preprodan‘, ekipa dolazi sa svih strana Dalmacije: ‘Toliko mi je draga da sam zbog nje potegla iz Benkovca‘

Piše Marija Vuković
12. studenog 2022. - 20:38

- Ovo nije rasprodano nego preprodano - čuli smo upravo ispred Spaladium Arene u kojoj će uskoro nastupiti Doris Dragović. Večer je nešto hladnije nego nekoliko posljednjih, a pred Arenom strpljivo čekaju obožavatelji poznate pjevačice. 

Prvo smo susreli Mateu koja je, kako kaže, zbog koncerta i previše uzbuđena.

- Karte sam davno kupila, Doris obožavam. Toliko mi je draga da sam zbog nje potegla iz Benkovca. Radi se o 40 godina karijere jedne iznimno velike dive - smije se samozatajna djevojka kojoj nije do fotografiranja. No, do pjesme joj je pa uzbuđeno čeka red cupkajući nogama. Došla je s prijateljicom, a nakon toga planira se uputiti u neki od naših klubova.

image
Jakov Prkic/Cropix

Jednako uzbuđene su i tri mlade dame iz Makarske. Tanja je u društvu dvije Ivane i strpljivo čeka red za ulazak u Arenu, sve su mahom velike obožavateljice. Uhvatili smo ih baš u trenutku u kojem su se veselo fotografirale pa objektiv našeg kolege Prkića nisu mogle odbiti ni da su htjele.

Kako čeka pred Arenom uhvatili smo i koš jednu Mateu i to u društvu njezine sestre Daniele.

- Preuzbuđene smo! Karte smo kupile još u sedmom mjesecu, ma čim smo saznale da Doris nastupa - objašnjava nam Daniela koja je velika obožavateljica glazbene dive.

Svaki put kada postavimo pitanje jesu li uzbuđene, dobijemo glasan i pozitivan odgovor. Kažemo uzbuđene jer smo odokativnom metodom zaključili da je muškaraca znatno manje, možda desetak posto. Ako smo nekoga od gospode propustili u računici, neka ne zamjeri. Koncentracija nije najjednostavnija u ovoj masi ljudi.

image
Jakov Prkic/Cropix

Boje Zagore brane i Sinjanke koje zasada nisu sigurne kako će se odviti noć. Možda nakon koncerta završe u nekom od klubova, a možda se odmah vrate alkarskom gradu. U isti glas odgovaraju da su uzbuđene i vesele zbog koncerta koji će uskoro početi.

- Nadamo se dobroj večeri - kratke su djevojke iz ekipe, dvije Ane, jedna Marija i Tina.

Za ovakav koncert, onaj koji slavi 40 godina karijere, dokazali se iz svih dijelova Dalmacije. Četiri simpatične djevojke stigle i s otoka Korčule. Koliko vole Doris pokazuje i činjenica da su se sve posebno uredile.

- Karte smo uzele 6.6. - precizne su naše Korčulanke koje su svoj smještaj osigurale samo jedan dan kasnije. Što je sigurno, sigurno je.

- Odmah večer nakon objave smo mi to kupile. Čekali smo 2.11. prošle godine da bude organiziran koncert od Doris i kad se sada objavilo, odmah smo to riješili - smiju se u glas prijateljice koje koncert nipošto nisu htjele propustiti.

Marija, Anita i Ana nas diplomatski uvjeravaju da nemaju omiljenu pjesmu, ali Aleksandra ima spreman odgovor. Kao iz topa ispalila je da se najviše veseli "Željo moja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 12:32