StoryEditorOCM
ShowbizIZNENAĐENJE ZA SVE

‘Istina, stiže beba!‘: lijepa Splićanka zasniva familiju s Antom Todorićem u Kulmerovim dvorima. Evo što kaže za ime

Piše S
18. svibnja 2023. - 09:05
Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ljeta 2019., vezu su neko vrijeme održavali na relaciji Zagreb - Split, a onda su se odlučili za zajednički život u Kulmerovim dvorimaMatea Smolčić Senčar

Posljednjih šest go­­dina njegovu obitelj pratile su razne gospodarske i privatne afere, no poduzetnika Antu Todorića mlađeg to nije spriječilo da nastavi dalje.

Sreću je pronašao s Petrom Kaćunko, ekonomisticom iz Splita, a svoju četvrtu godišnjicu ljubavi uskoro će proslaviti na najljepši moguću način - nakon što su postali poslovni partneri, ekskluzivno za novi broj Glorije otkrivaju da iščekuju rođenje svog prvog djeteta.

"Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana.

Spol će biti iznenađenje

Kako već imam iskustva s dvije trudnoće, sada se osjećam sigurnije i opuštenije, ali svako drugo stanje je jedinstveno i drugačije. Ipak, manje se brinem o nekim stvarima koje su me mučile prije. Spol nismo otkrili ni najbližima jer želimo da bude iznenađenje", govori Petra Kaćunko, dodajući da je puno lakše smisliti ime za prvo dijete nego za treće ili četvrto.

image
Matea Smolčić Senčar

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ljeta 2019., vezu su neko vrijeme održavali na relaciji Zagreb - Split, a onda su se odlučili za zajednički život u Kulmerovim dvorima, obiteljskom domu obitelji Todorić, a Petra se u Zagreb doselila s dvoje djece iz prvog braka.

S djecom provode sve slobodno vrijeme, no nemaju ga mnogo otkako su pokrenuli zajednički biznis: nedavno su otvorili agenciju Regent Real Estate za posredovanje u prodaji luksuznih nekretnina. Prvi ured otvoren je u Zagrebu, a još će jedan uskoro biti otvoren u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:24