StoryEditorOCM
ShowbizSPLIĆANKA U KAMPANJI

Fani Čapalija: Živim mirno, blizu mora, onaj jednostavan život koji danas svi priželjkuju, ja sam ostvarila prije nekoliko godina. Odazovem se dragim ljudima...

Piše M.M.
7. srpnja 2021. - 22:56

Povodom jubilarne desete godišnjice svoga rada splitska dizajnerica Monika Sablić predstavila je kolekciju u društvu svojih prijateljica i muza, bivših missica i manekenki - Renate Sopek, Fani Čapalije, Iris Rajčić i Ive Šarić.

Modno događanje na kojem se pet divnih žena družilo u prelijepim haljinama održalo se u Etno selu Stella Croatica u zaleđu Splita.

Monika Sablić rekla je da joj nije trebalo dugo razmišljati s kim će proslaviti okrugli rođendan svoga rada jer je sa svim ovim damama radila i ranije, a osim toga su i privatno prijateljice.

Zahvaljujući ovoj prigodi porazgovarali smo s Fani Čapalijom i pitali je kako joj je bilo raditi s Monikom, ovoga puta, ali i tijekom prijašnjih godina.

“Moniku poznajem baš jako dugo i već sam i imala priliku biti njeno zaštitno lice prije nekoliko godina, tako da mi je izuzetno zadovoljstvo što sam i ovaj put za njen modni jubilej našla u društvu divnih žena,” rekla nam je Fani i otkrila par detalja kako se ove prijateljice zabavljaju na svojim okupljanjima.

“Vladala je odlična energija i bilo nam je baš zabavno, kada se okupi toliko žena na jednom mjestu ne može biti loše. Red snimanja, red ćakule, pravi ženski dan je to bio,” sa smješkom je otkrila bivša missica.

image
Nekadašnja Miss Hrvatske, mnogima najljepša, Fani Čapalija
Tom Dubravec/Cropix


Ona se, otkako se rastavila od bivšeg nogometaša Ivice Mornara, udaljila od medija i na neki način umirovila što se tiče manekenstva, te se posvetila sebi i pronašla unutarnje zadovoljstvo.

“Posljednih nekoliko godina sam se povukla iz javnog života. Odradim neke stvari kada me zovu dragi ljudi, ali živim mirno, blizu mora. Onaj jednostavn i miran život koji danas svi priželjkuju, ja sam ostvarila prije nekoliko godina.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 04:02