StoryEditorOCM
Showbiz# ZBOG JEDNE LJUBAVI

Emocije su za*ebana stvar: jeste li vidjeli kako se strastveno ljube legendarni hajdukovci Frfa i Džoni? Ovaj prizor će postati najpoželjniji modni komad sezone, pogledajte video sa snimanja! Svi bi ih nosili na prsima

Piše Mozaik SD
17. ožujka 2022. - 14:17

Znate onu najpoznatiju izjavu kad je Hajduk u pitanju (dobro, ima i ona Bajdina da bi, kad bi se ponovo rodio, opet bio igrač Hajduka). E, da se vratimo na tu poznatu: Emocije su zajebana stvar.

Rekao je to, na žalost pokojni, Ivica Hlevnjak Bukle, legendarni hajdukovac, i zaiskrila mu je pri tome suza u oku.

image
Maja Prgomet

Generacija je bio s našim Draženom Mužinićem Frfom i Vilsonom Džonijem. I jesu, zajebane su. I svaki se dan to dokazuje kad je Hajduk u pitanju. Puni Poljud, 60 tisuća članova, 8 tisuća pretplatnika. Sve su to emocije.

Hajduk od igrača čini doživotne prijatelje, a od navijača – familiju!

image
Maja Prgomet


Legendarnu sliku Frfe i Džonija snimio je Jadran Lazić, a hajdučke legende i danas je ne mogu pogledati a da ne 'umru od smija'.

Hajdučke igračke ikone snimljene u atraktivnoj pozi tek su dio iznimnog fotografskog opusa svjetski poznatog Jadrana Lazića, kojeg je poznata hrvatska modna kreatorica Monika Sablić odlučila postaviti na majice kratkih rukava.

Neće trebati čekati dugo da se majice diljem dalmatinskih ulica s ponosom pokažu svijetu.

image
Maja Prgomet


Interesantnih motiva nikako ne nedostaje, no tek oni najbolji zaslužit će svoje mjesto na limitiranom broju majica kolekcije bFamous by Monika&Jadran.

Emocije su zajebana stvar, nego kako, uživajte u snimkama sa snimanja kampanje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 12:49