StoryEditorOCM
ShowbizUZ PUNO OSMIJEHA

‘Baš Naš‘ festival ponovno je stigao na Bundek; evo tko sve nastupa i kuha; obećavaju dobar provod

Piše J.D.
Damir Krajač/CROPIX
2. lipnja 2023. - 12:37

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog "Baš Naš festivala". U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj nije mogao bolje početi! festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, već je otvorenjem nove sezone pokazao zašto ga smatraju festivalom najbolje atmosfere.

Brojni posjetitelji jedva su dočekali dobru zabavu, poseban proljetni ugođaj i odličnu ponudu hrane i pića. Za nezaboravan provod pobrinulo se Ljetno kino koje je priredilo sjajan koncert te rasplesalo i raspjevalo dobro raspoloženu publiku među kojom su se mogla prepoznati i mnoga poznata lica. Uz predivan zalazak sunca nad jezerom družili su se Igor Barberić, Marijana Mikulić, Filip Vidović, Paula Tonković, Martina Stjepanović, Lea Mijatović, Mia Čičak Miach i brojni drugi.

image
Damir Krajac/Cropix

Do 18. lipnja, u zelenoj oazi Bundeka, posjetitelji imaju priliku uživati u raznolikoj street food ponudi koju su pripremili cjenjeni hrvatski chefovi, Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

Osim togai zagrebački festival nudi bogati glazbeni program. Već ovaj vikend, na pozornicu će se popeti Songkillers i zabaviti sve posjetitelje, a vikend nakon, 9. lipnja, Cubismo koji će sa svojim latino i salsa ritmovima podići atmosferu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:35