StoryEditorOCM

Ovog ljeta kupujte u Plodinama bez straha od viših sezonskih cijena, cijene ostaju iste i na kopnu i na moru

Piše Promo
20. lipnja 2024. - 00:00

Plodine imaju za cilj pružiti svojim brojnim kupcima povjerenje i sigurnost da uvijek kupuju po jednakim i povoljnim cijenama, bez obzira gdje  se nalazili. Ljetna sezona je stigla, a s njom i planiranje godišnjih odmora. Kako bi vam ovo ljeto bilo bezbrižno, pobrinule su se Plodine, nudeći široku paletu proizvoda po povoljnim cijenama u čak 135 trgovine diljem Hrvatske - od krajnjeg juga, preko Istre i Kvarnera, središnje Hrvatske do najistočnijih točaka naše zemlje. Bilo da se nalazite na kopnu ili moru, cijene ovdje ostaju iste! Plodine tako ostaju pouzdan partner u osiguravanju svega što kupcima treba za bezbrižan ljetni odmor ili navijačku groznicu, bez straha od viših sezonskih cijena.

Jednake cijene diljem Hrvatske

Plodine imaju za cilj pružiti svojim brojnim kupcima povjerenje i sigurnost da uvijek kupuju po jednakim cijenama, bez obzira gdje  se nalazili. Izbjegnite stres prilikom planiranja puta i pakiranja jer u Plodinama vas čeka sve što vam može zatrebati: od grickalica i osvježenja za navijačku groznicu, do igračaka, loptica i luftića za uživanje u aktivnom odmoru. Posvećenost niskim cijenama za preko 20.000 artikala u asortimanu Plodina omogućuje kupcima da ovog ljeta uživaju bez stresa oko dodatnih troškova koji mogu negativno utjecati na njihov budžet za ljetni odmor iz snova.

Sve za ljetni odmor na jednom mjestu bez dodatnih troškova

Svi supermarketi Plodina su opremljeni vrhunskom opremom, u skladu s vodećim trgovačkim trendovima, a kontinuirano se ulaže i u obnovu postojećih. I na kopnu i na moru, Plodine su izbor broj jedan brojnim kupcima zbog bogatog asortimana proizvoda više od 1000 robnih marki, od kojih je 70% domaće proizvodnje. Za obavljanje svakodnevne kupovine kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježim pečenim pekarskim proizvodima te veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva na uslužnom pultu delikatesa. Za još bržu i praktičniju kupovinu, tu su i brojne samoposlužne blagajne.

Bez brige na moru i na kopnu

Na kopnu ili obali, Plodine su tu za vas s jednakim cijenama i pogodnostima, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je važno - stvaranje nezaboravnih ljetnih uspomena. Vjerni kupci mogu u svakom trenutku računati na ugodno i bezbrižno iskustvo kupovine koje ne podliježe sezonskim promjenama cijena. Kada birate Plodine, birate sigurnost, povjerenje i najpovoljnije cijene. Plodine tako ostaju i postaju prvi izbor za sve ljetne potrebe. Ljetni odmor može biti opušten i sretan jer su Plodine tu s fantastičnom i jednakom ponudom u cijeloj Hrvatskoj za sve vaše potrebe tijekom odmora.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 06:01