StoryEditorOCM

Kritika urodila plodomVrijedni šibenski eko aktivisti pronašli još jednu bombu tijekom akcije čišćenja podmorja, policija izašla na teren

Piše Šibenski.hr
23. svibnja 2022. - 12:46

Tijekom ekološke akcije čišćenja podmorja u šibenskom Kanalu sv. Ante pronađena je zaostala eksplzivna naprava, najvjerojatnije bomba iz Drugog svjetskog rata, javlja Šibenski.hr.

Podsjetimo, vrijedni šibenski eko aktivisti predvođeni ni neumornim Goranom Šimićem bombu su pronašli i prije 15-ak dana dok su čistili uvalu Dumboka.

Tada su se nesvjesno igrali vatrom jer su sami vadili bombu iz mora, pa čak se i snimali na njoj. Tada su naišli na žestoke kritike umirovljenog šibenskog pirotehničara, koji je sugerirao da se u takvim situacijama treba obavijestiti policiju:

- Nađena je još jedna bomba. Ovaj put nisam pisao ni govorio, nego zvao naše stručne ljude i policiju. Odveo sam ih do pozicije i da bila je to ista bomba kao i zadnji put. Eto, društvo naše svaka kritika i dobronamjeran savjet uvijek urodi plodom, a sve ostalo dalje od nas... I da, rekli su ronioci da će sa zadovoljstvom doći u Šibenik na akciju - napisao je Goran Šimić na Facebooku.

24. rujan 2023 07:51