StoryEditorOCM

u problemimaTrajekt Šoltanka od petka u kvaru, otočani s Drvenika Velog i Malog ne mogu do kopna automobilom

Piše OM
6. studenog 2023. - 15:59

Trajekt Šoltanka od petka 3. studenoga ne plovi na otoke Drvenik Veli i Mali. Kako nam javljaju čitatelji, desetci automobila ‘zapeli‘ su na škoju, tako da su putnici onemogućeni s otoka vozilom ići svojim kućama, ali i na radne obveze, javlja Dalmatinski portal.

- Zar jedna Jadrolinija nije u stanju organizirati jedan trajekt da jadne ljude prebaci na kopno da mogu autima svojim kućama. Sramota! -  ljutiti su čitatelji koji su se javili Dalmatinskom portalu

Agencija za obalni linijski promet Jadrolinija potvrdila nam je da je Šoltanka u kvaru, što nikako nije dobra vijest za one koji su s automobilima zapeli na Drveniku Malom i Velom. 

‘Trajekt Šoltanka zbog tehničkih problema nije može održavati trajektu liniju na relaciji Soline-Drvenik Mali-Drvenik Veli. Dok se ne ukloni tehnički kvar na navedenoj liniji prema redu plovidbe plovi katamaran i prevozi samo putnike. Čim se ukloni tehnički kvar na kojem se intenzivno radi trajekt Šoltanka će preuzeti trajektnu liniju. Uskoro očekujemo otklanjanje problema‘, odgovorili su iz Jadrolinije te zahvalili putnicima na razumijevanju. 

Nisu precizirali kada je predviđeno otklanjanje kvara, ali za sada neće slati zamjenski trajekt, već putnike prevozi katamaran.

26. travanj 2024 13:41