StoryEditorOCM

nema onečišćenjaNa koćarici izbio požar, posada spašena prelaskom na drugi ribarski brod. Vatrogasni brod za intervencije se pokvario, pozvana ekipa iz Kaštela

5. lipnja 2021. - 20:01
Senj, 230820. Ilustracija pomorskih brodova na moru prilikom nemirnog mora. Na fotografiji: brod lucke kapetanije.Matija Djanješić/Ilustracija/Cropix

Ribarski brod gori od subote rano poslijepodne u hrvatskim teritorijalnim vodama između Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije, njegova posada prebačena je na drugi ribarski brod, po informacijama iz policije more nije onečišćeno, a požar gase vatrogasci iz Kaštela.

Dojavu o požaru broda, hitne službe primile su oko 13 sati u subotu poslijepodne, a na intervenciju je upućen vatrgasni brod, policija te plovilo Lučke kapetanije.

Vatrogasci iz Kaštela pozvani su na intervenciju gašenja ribarskoga broda nakon kvara na vatrogasnom brodu za intervencije, izvijestila je šibenska Lučka kapetanija.

Policija je izvijestila da su četiri člana posade na vrijeme spašena prelaskom na drugi ribarski brod, a prema informacijama iz policije, more nije onečišćno.

25. travanj 2024 18:28