StoryEditorOCM

festival jedrenjaUsusret 90. Mrduji: vraća se živost na Labudov plato, stanovnici Splita, Stobreča i Podstrane moći će uživati u gledanju klase Melges 24

Piše OM
16. rujna 2021. - 12:41

Ovogodišnja jubilarna 90. Mrduja nudi mnogo novosti, a najvažnija je da ukoliko sve bude po planu, nakon prošlogodišnje pandemijske ponovno vraćamo živost na Labudov plato. Opet će jedriličare čekati besplatna spiza po povratku s regate, a i dobra zabava uz večernji koncert grupe „Little sister“, kažu iz JK Labud koji je organizator regate.

Za naše prijatelje iz drugih klubova koji imaju brže jedrilice i uigrane posade spremamo i uvod u Mrduju u obliku regate velikana koja će se ukoliko bude dovoljno prijava održati dan prije Mrduje u petak 1. listopada 2021., i to na za tu prigodu posebno kreiranoj jedriličarskoj ruti pred samim Splitom, kako bi svi stanovnici našeg grada, a i brojni turisti mogli uživati u vještini posada i ljepoti jedrenja.

U petak, dan prije tradicionalne “Mrduje“ na posebno kreiranoj jedriličarskoj ruti u Bračkom kanalu, stanovnici Splita, Stobreča i Podstrane, te njihovi gosti moći će uživati u vještini posada i ljepoti jedrenja u jedrilicama MELGES 24.

image
JK Labud

U želji da promoviramo nove atraktivne trendove u jedrenju koji imaju sve više poklonika, ove će se posade natjecati kako u petak, tako i na samoj 90. Mrdujskoj regati - Festivalu jedrenja u subotu u posebnoj skupini, a jedriti će po HJS pravilima za tu klasu.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem http://www.jklabud.hr/mrdujska-regata. 

Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate - Festivala jedrenja u Splitu je 2. listopada 2021. u 11 sati, rezervni dan je nedjelja, 3. listopada 2021.

image
JK Labud
20. travanj 2024 01:37