StoryEditorOCM

fešta u podstraniU nedjelju se jedri ‘Kup sv. Ante 2022.‘, a osim regate održat će se prezentacija klasa, nadmetanje u SUP-u i kajacima, bit će pjesme, druženja...

Piše Sandra Barčot
11. lipnja 2022. - 16:19

Nastavljaju dugogodišnju tradiciju članovi Jedriličarskog kluba Podstrana te uvijek organiziraju veliku "morsku" feštu povodom blagdana sv. Ante.

Tako je nedjelja (12. lipnja) uoči samog dana nebeskog zaštitnika, rezervirana za regatu "Kup sv. Ante 2022.", kao i druženje, pjesmu, prezentaciju jedriličarskih klasa, a sve na terenu i u akvatoriju kluba na adresi Cesta Mutogras 18 a.

- Ove godine očekujemo do sada najveću flotu "optimista", najavljen je dolazak 43 mala jedriličara splitskih i poljičkih klubova: Split, Spinut, Labud, Zenta, Orišac..

Planirani start je iza 12 sati, po prognozi je umjerena bura ili sjevernjak, te će na moru biti zanimljivo. Logističku potporu u organizaciji regata "optimista" imat ćemo i od članova našeg susjednog kluba JK Strožanac, a nakon nadmetanja najmlađih jedriličara slijedi i nadmetanje u SUP-u te kajacima - kazuju nam iz domicilnog kluba, te pozivaju i sve one koji se žele iskušati u jedrenju, bilo u klasi "optimist", "laser" ili na dasci za jedrenje, da dođu na besplatnu prezentaciju.

Uz domaćine JK Podstrana, organizaciju ove jedriličarske fešte potpomaže Općina Podstrana i Turistička zajednica Podstrana, a nakon jedrenja, slijedi i dobra zabava uz DJ Jasmina.

image

Plakat za Kup sv. Ante 2022.

JK Podstrana
29. travanj 2024 06:10