StoryEditorOCM

festival jedrenjaSkupina Classic namijenjena je vlasnicima plovila koja u regatnom vremenu teže mogu stići do Mrduje i natrag

Piše OM
20. rujna 2021. - 09:44

Za sva plovila čije maritimne sposobnosti u kombinaciji s godinama gradnje otežavaju mogućnost da u regatnom vremenu stignu do otočića Mrduje i natrag, oformljena je i jedinstvena grupa Classic.  

Posebnost svih prijavljenih u ovoj skupini je, što je njihov cilj na otočiću Mrduji i jedreno vrijeme će im se pisati kao konačno, ali samo za prijavu u toj skupini, koja isključuje preklapanje i mogućnost vrednovanja u skupinama po dužini plovila.

image
JK Labud

Želja nam je da vlasnici i ovakvih plovila od kojih su mnoga od njih i dio naše jedriličarske tradicije, isplove na 90. Mrdusjku regatu, uživaju u natjecateljskom jedrenju, ali i da na vrijeme stignu na feštu na platou JK Labud, te uživaju u glazbi, druženju i spizi koja se organizira za sve posade u regati, kažu u JK Labud.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem http://www.jklabud.hr/mrdujska-regata. Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate - Festivala jedrenja u Splitu je 2. listopada 2021. u 11 sati, rezervni dan je nedjelja, 3. listopada 2021.

image
JK Labud
20. travanj 2024 18:17