StoryEditorOCM

BAUHAUSŽivota vrijedan kod pada u more: predstavljamo pojas za spašavanje Marinepool Rescue Harness

Piše Promo
23. lipnja 2023. - 12:19

​Stara izreka kaže da je more dobar drug i zao gospodar. Zato koliko god bilo lijepo ploviti i đitavati po mirnome moru i lijepom vremenu, uvijek treba imati na umu i činjenicu da more i nebo učas mogu pokazati i svoju opasnu ćud. U prijevodu, na plovilu uvijek treba imati svu potrebnu sigurnosnu opremu za takve situacije.

Pojas za spašavanje Marinepool Rescue Harness jedna je od značajnih stavki na tom sigurnosnom popisu. Možda vam nikad neće zatrebati, ali ako se dogodi situacija čovjek u moru, osobito po lošem vremenu, može vrijediti cijeli jedan ljudski život. Riječ je o plutajućoj potkovi s 40 metara konopa koja je prilagođena za brzo i lako dobacivanje ugroženom jer je u valovitome moru teško manevrirati i doći do njega.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Čim uhvati pojas, unesrećeni je već u poziciji da ga se privlači plovilu i na kraju izvuče iz mora. Sam pojas je iznimno kvalitetan i otporan na vremenske uvjete i UV zrake, a cijeli sustav teži samo 2,29 kg. Na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus i u njihovu web-shopu ovaj korisni pojas može se kupiti za 72,95 eura. M.Š.

05. svibanj 2024 16:23