StoryEditorOCM

PIXMA CENTARVakuumske ruke drže daske uz bok: predstavljamo Seasucker Ozy Mount MF5156

Piše Promo
10. kolovoza 2024. - 10:00

Mnogi nautičari vole ponijeti na đitu dasku za surfanje, wakeboard ili popularnu SUP dasku za veslanje, pa uživati u dodatnim morskim aktivnostima dok brod miruje na vezu u marini ili na sidrištu.

No, nije uvijek lako na plovilu naći mjesto za pohranu takvih rekvizita, a ako ih se nekako negdje i ugura, stalno ometaju normalnu komunikaciju po brodu. Iznimno dobro rješenje za takve prostorne probleme je sustav Seasucker Ozy Mount MF5156. Sastoji se od cijevnog nosača, koji se može okretati u raznim smjerovima, na čijem je kraju ploča s dva snažna SeaSucker vakuumska držača dorasla izazovu sigurnog nošenja gotovo bilo čega, pa tako i spomenutih dasaka.

Dovoljno je cjevni nosač utaknuti, primjerice, u držač ribolovnog štapa na bočnoj razmi broda, a potom na vakuumske držače učvrstiti dasku za jedrenje ili veslanje, odnosno wakeboard, i posao je obavljen. Daska će putovati pričvršćena uz sami brodski bok nimalo ne smetajući posadi u normalnim aktivnostima.

Ovaj praktični i pouzdani sustav pričvršćivanja moguće je kupiti u trogirskom Pixma centru i u njihovu webshopu po cijeni od 237,50 eura. M.Š.

26. rujan 2024 16:15