StoryEditorOCM

PIXMA centarSladak zvuk i u slanim uvjetima: predstavljamo brodske zvučnike Fusion XS-F40CWB Marine

Piše PROMO
21. listopada 2023. - 17:00

Slušanje radioprograma i glazbe na brodu ima posebnu draž, jer daleko na pučini ili u divljoj vali tako ostajete povezani sa svijetom, kada i koliko poželite. Naravno, osim radioaparata ili multifunkcijskog audiouređaja, za slušanje vam trebaju i zvučnici dizajnirani za agresivne morske uvjete.

Upravo takvi su zvučnici Fusion XS-F40CWB Marine promjera 4 inča i snage 120 vati s izmjenjivim klasičnim bijelim i crnim mrežicama. Dizajnirani su za akustiku odličnih performansi, a izrađeni po True-Marine standardima. Imaju oznaku IP65 za vodootpornost i zaštitu od prašine, a ujedno su iznimno otporni na sol, temperaturne ekstreme, vibracije i UV zračenje. Dakle, sve ono što brodski uvjeti donose.

Natkriveni dizajn smanjuje izobličenje zvuka te povećava snagu i učinkovitost kako bi se pružio doista kvalitetan zvučni doživljaj. Optimizirani otvoreni dizajn na poleđini pruža, pak, više opcija napajanja i razne mogućnosti ugradnje uz smanjenu dubinu montaže. Zvučnike Fusion XS-F40CWB Marine trogirska tvrtka Pixma centar u svojoj trgovini i web-shopu prodaje za 102,73 eura, dok je cijena za plaćanje karticama 114,14 eura. M.Š.

09. svibanj 2024 20:19