StoryEditorOCM

YAHTICONOvo je ubojica loših mirisa u brodskom toaletu: predstavljamo moćni prašak Sclauch frei

Piše Promo
16. svibnja 2023. - 17:03

Imati u brodu WC vrlo je praktično, a dodaje i značajan komfor boravku na moru. No, kada je već tu, tada treba voditi računa o njegovu održavanju, to više što je prostor na brodu skučen, pa se neugodni mirisi više i brže osjete ako sve nije kako treba biti.

Potonje se ponajviše odnosi na čistoću odvodnih cijevi. Da bi one stalno ugodno mirisale, pobrinut će se visoko učinkoviti prašak za čišćenje poznate tvrtke Yachticon nazvan Sclauch Frei. On djeluje antibakterijski, uklanja soli, kamenac, urin i druge naslage, te prateće neugodne mirise. Uz to, osigurava ispravno funkcioniranje sustava ako se redovito koristi.

Za čišćenje sustava potrebno je 2-4 žlice ovog sredstva otopiti u toploj vodi i uliti u WC, te ga ostaviti da u cijevima djeluje 20-30 minuta. Nakon toga sustav se ispere. Ponavljanjem ovoga postupka svakih 14 dana sva će crijeva biti bez naslaga, a brodski WC bez neugodnih mirisa. Prašak Sclauch Frei u pakiranju od jednog kilograma poznata nautička trgovina SVB24.com prodaje za 17,80 eura. M.Š.

19. travanj 2024 09:09