StoryEditorOCM

pet godina jamstvaNjemačke modularne baterije Liontron izdržat će više od 3000 ciklusa punjenja

Piše Ž. S.
13. lipnja 2021. - 09:31

Njemačka kompanija Liontron iz Nettetala proizvodi vrlo kvalitetne i izdržljive LiFePO4 baterije. Nijemci su toliko uvjereni u njihovu vrijednost da ih nude uz pet godina jamstva, a epitet izdržljiv opravdavaju činjenicom da im posebna tehnologija omogućuje izuzetno dugi životni vijek s više od 3000 ciklusa punjenja.

LifePo4 baterije predstavljaju zamjenu za olovne akumulatore i korisniku donose prednosti litijeva željeznog sulfata.

Iz Liontrona tvrde da su se pobrinuli za najvišu razinu sigurnosti litijeve tehnologije, s time da će uporaba biti duga čak i uz redovno duboko pražnjenje.

Njihovi su akumulatori modularno izrađeni tako da je moguća i zamjena svih komponenti, a zamjenski dijelovi će biti dostupni najmanje idućih 10 godina.

Vrijedi istaknuti da se poklopac baterije jednostavno otvara uz pomoć vijaka jer nema slijepljenog kućišta niti zavarenih stanica.

Proizvođači kao adut navode i podatak da njihovi akumulatori imaju Smart BMS (Battery Management System) s bluetooth nadzorom.

Njemačke premium Liontron baterije kod nas prodaje Maća Elektrocentar & Nautic Shop iz Trogira. Raspon cijena im se kreće od 1338 kn do 19.223 kn.

20. travanj 2024 11:39