StoryEditorOCM

NAVEZANE UDICENemate vremena pripremiti predveze za ribolov? Mikeli trade i japanski Sasame imaju rješenje

Piše Promo
9. svibnja 2023. - 09:30

O kvaliteti predveza u najvećem broju slučajeva ovisi i konačan ribolovni ishod, pri čemu je prama s udicom definitivno najdelikatniji dio predveza.

Upravo zato svi pasionirani ribolovci posebnu pažnju posvećuju vezivanju udica nastojeći postići onu perfekcionistički posloženu verziju završnog čvora, a što naravno, tek malobrojnima uistinu polazi za rukom.  

No osim toga, činjenica je da nemaju svi dovoljno slobodnog vremena za tako kvalitetnu pripremu, a što u konačnici znači samo jedno – lošiji ribolovni rezultat.

Da to ne bi bilo baš tako pobrinula se zadarska tvrtka Mikeli trade koja je svoju ribolovnu ponudu obogatila gotovim pramama s navezanim udicama koje potpisuje japanski brend Sasame.

image

Udice su perfekcionistički vezane i posložene

U ponudi su udice različitih veličina i oblika vezane fluorokarbonskim strunama također različitih, veličini udica, adekvatnih promjera.

Tako su primjerice udice Chinu BN  broj 4 vezane fluorokarbonskom strunom promjera 0,26 milimetara dužine 120 centimetara, dok su udice Keiryu broj 2 vezane s fluorokarbonskom strunom promjera 0,22 milimetara, dužine 80 centimetara, a što zapravo znači da se s takvim pramama mogu iskombinirati sve udičarske kombinacije.

INFO:

Mikeli trade
Tel. 023/224-860
info@mikeli-trade.hr

Navezane udice su pakirane u prikladnim paketićima od kojih svaki sadrži deset navezanih udica s detaljnim oznakama o vrsti udice, te promjeru i dužini prame.

Važno je naglasiti da je sav materijal od kojeg su izrađene ove prame iz Japana, a što je svakako posebna garancija kvalitete i lovnosti.

Cijena ovih vrlo praktično osmišljenih paketića se kreće od 3,45 do 3,72 eura, a što zavisi o odabranoj veličini udice. Boris Bulić/MAX FISHING

16. travanj 2024 02:57