StoryEditorOCM

PIXMA centarLagane, čvrste i neeksplozivne: pronašli smo kompozitne boce za plin idealne za vaš brod

Piše Promo
26. kolovoza 2023. - 10:59

Boca za plin važan je član posade svakog plovila na kojem se boravi više od jednog dana, jer je jamac tople kuhane spize, kave, čaja..., svega što čini život ugodnijim. Da i ne spominjemo jela od ulovljene ribe i večernje palačinke. No, zbog morskih uvjeta i korozivnog djelovanja soli, metalne boce uvijek pomalo stvaraju nelagodu. Treba ih stalno provjeravati, čistiti hrđu, povremeno bojiti. Stoga su za brodice bolje rješenje kompozitne boce koje ne hrđaju, a ujedno su lagane, vrlo čvrste, otporne na kemikalije i kiseline te ne traže nikakvo održavanje. Uz to su i neeksplozivne, što im je doista velika prednost.

Dizajnirane su imajući u vidu vertikalno postavljanje u zgodnim otvorima broda, pa ih je lako ugurati i u mali prostor. Testirane su i odobrene od strane TUV Rheinland, a zadovoljavaju međunarodne standarde ISO1119-3 i EU standarde: EN14427 i EN12245.

Ove kvalitetne, praktične i sigurne plinske boce tvrtka Pixma centar u svojoj trgovini u Trogiru i webshopu nudi u dvije veličine, od 2 kg i 5 kg. Manji model stoji 59,26 eura, a veći 105,91 euro. M.Š.

 

27. travanj 2024 16:54