StoryEditorOCM

RUPESJedan alat, dva pogona: predstavljamo kvalitetnu polirku Bigfoot iBrid Nano, evo kako radi

Piše Promo
16. srpnja 2024. - 10:50

Postoje jeftini alati iz trgovačkih centara, oni srednje klase i cijene, te profesionalni kao top-izbor. Svi imaju svoje kupce, ovisno o dubini džepa, ali i osobnim preferencijama. Oni koji žele ultimativnu kvalitetu znaju za talijansku tvrtku Rupes, koja je već 75 godina u vrhu kad je riječ o profesionalnim električnim alatima.

Iz njihove bogate ponude izabrali smo polirku Bigfoot iBrid Nano, koja je doista po mnogočemu posebna. Malih je dimenzija i velikih aduta. Primjerice, može raditi koristeći svoje punjive baterije, ali i kao klasična električna polirka priključena na 220 volti. Stoga i nosi oznaku iBrid.

Dodatna joj je prednost mogućnost rada s tri različita funkcionalna pokreta, uključujući 3 mm nasumične orbite, 12 mm nasumične orbite i rotacijski režim. Ti se pokreti zatim mogu povezati s raznim podložnim pločama i nastavcima za različite zadatke. Orbitalno kretanje, rotacijsko kretanje, poliranje, brušenje, čišćenje, sve u jednom kompaktnom tijelu. I sve jednostavno za korištenje.

Zahvaljujući vitkom dizajnu, omogućuje rad i na teško dostupnim područjima i skučenim prostorima, na kojima običan alat s kabelom ne bi mogao raditi. Malu veliku polirku Bigfoot iBrid Nano hrvatski zastupnik, splitska tvrka Reply tool, prodaje za 581 euro u kompletu s dvije punjive baterije. M.Š.

08. rujan 2024 02:13