StoryEditorOCM

UNIMARHladi odlično, troši minimalno! Ljetne đite su nezamislive bez hladnjaka, predstavljamo Indel B Cruise

Piše Promo
27. svibnja 2023. - 08:48

Ljetne đite teško je zamisliti, a bogme i ostvariti, bez hladnjaka. Ne samo zbog užitka koji vam donosi hladno piće kad zvizdan upeče, nego prvenstveno zbog čuvanja namirnica koje bi se na ljetnim temperaturama učas pokvarile. No, na brodu je važno imati hladnjak koji je prilagođen uvjetima u kojima će se koristiti.

Dakle, manjih dimenzija, velike pouzdanosti i male potrošnje energije, kako bi se mogao koristiti u skučenom prostoru s limitiranim izvorima energije. Upravo je takav ugradbeni hladnjak Indel B Cruise CR049, čiji je kapacitet 49 litara unutar dimenzija 530 x 380 x 490 mm, a snaga mu je 45 vati.

Njegov kvalitetni kompresor Danfoss SECOP od 12 ili 24 volta vrlo je tih i učinkovit, te iznimno štedljiv u potrošnji električne energije. Stoga će na brodu nesmetano raditi, baš kao i u kući, uz pomoć brodskih akumulatora koje dopunjava solarni panel od 150 do 200 vati.

Ima i zamrzivač od četiri litre, pa je u njemu moguće dulje vrijeme sačuvati svježe meso i ribu, dok u vratima ima dovoljno prostora za držanje litarskih boca jogurta, sokova ili vode, odnosno za hlađenje butelja vina. Automatsko unutarnje svjetlo olakšava korištenje hladnjaka u uvjetima slabog osvjetljenja. Ovaj kvalitetni hladnjak, koji se vrlo jednostavno ugrađuje u izabrani prostor, riječka tvrtka Unimar u svojim trgovinama i web-shopu prodaje za 778 eura. M. Š.

25. travanj 2024 13:26