StoryEditorOCM

BERSUBFotke iz podmorja bit će kao žive: predstavljamo vrhunsku ronilačku lampu Wide Evo

Piše Promo
7. kolovoza 2024. - 18:00

Ljetni su mjeseci doba brojnih užitaka, pa tako na svoje dolaze i ljubitelji podmorja. A kako je današnji foto-video svijet osvojio sva polja, tako se spustio i u dubine, pa su fotografije i videofilmići s motivima iz velikog plavetnila važan dio razmjene na društvenim mrežama. Ronilačka lampa Bersub Wide Evo dizajnirana je da pomogne u što boljoj prezentaciji podvodnih motiva. Homogeni široki snop od 130 stupnjeva znači da možete osvijetliti široke kadrove, bez izgaranja boje i vrućih točaka na slikama. Uz to, s maksimalnim izlazom od 5500 lumena, neutralnim LED diodama na 4300K i CRI od 90, pruža vrhunsko iskazivanje boja i jamči izvrsnu kvalitetu slike.

Sadrži mehanički prekidač kojim se može lako upravljati (čak i s rukavicom) jednostavnim okretanjem, što omogućuje podešavanje intenziteta svjetla na tri razine kako biste upravljali snagom svjetla za potrebe konkretnoga kadra i ambijenta.

Praktična je i mogućnost da GoPro ili neku drugu kameru možete pričvrstiti izravno na ručku svjetla, te dobiti kompaktni videosustav za jednostavan rad, savršen za putovanja.

Lampu napaja litijska baterija visokih performansi, a dizajnirana je tako da bude iznimno izdržljiva. Vodonepropusnost do 300 metara zajamčena je dvostrukim O-prstenovima s teflonskom obradom koji ne zahtijevaju podmazivanje. Cijena ovog vrhunskog ronilačkog svjetla u internetskim trgovinama je 470 eura. M.Š.

06. listopad 2024 19:32