StoryEditorOCM
Životmarco asensio

Žene se pitaju gdje je nestao najzgodniji španjolski nogometaš? Ovih dana prolazi kroz pravu životnu dramu...

Piše Scena SD
15. lipnja 2024. - 19:37

Šarmantni 28-godišnji španjolski nogometaš Marco Asensio ima titulu najzgodnijeg nogometaša u svojoj zemlji što mu je donijelo i unosne ugovore u mnogim reklamnim kampanjama.

Pravi je melem za oči nježnijem spolu, a neke od njih nogometne utakmice španjolske reprezentacije gledaju samo zbog Marca. Stoga ih je iznenadilo što nije istrčao na travnjak protiv naših Vatrenih u Berlinu.

image

Marco Asensio

Franck Fife/Afp

Naime, Marco koji trenutno igra za pariški Saint-Germain gdje je došao iz Real Madrida nije ni pozvan na EURO od strane španjolskog izbornika. Razlog nije poznat, no pretpostavlja se da je to zbog njegove loše igre.

Asensio se niti u jednom trenutku nije uspio izboriti za startnu poziciju na Parku prinčeva. Učinak od pet golova u svim natjecanjima i samo 19 nastupa u Ligue 1 dovoljno govore o njegovom statusu.

image

Marco Asensio

Ante Cizmic/Cropix

Osim neuvjerljive igre nogometaš trenutno prolazi i kroz privatnu dramu jer se razvodi od supruge Sandre Garal. S ovom arhitekticom i influencericom oženio se u srpnju prošle godine, a brak im nije potrajao niti godinu dana.

- Oduvijek sam želio svoj privatni život držati dalje od medija i javnosti općenito. Međutim, kao rezultat najnovijih informacija koje su objavljene u vezi s mojim životom, smatram da je dobro govoriti u prvom licu kako bismo izbjegli nagađanja, lažne vijesti ili poluistine. Nedavno smo, nakon nekog vremena razmišljanja, Sandra i ja zajednički odlučili prekinuti naš brak. Bile su to prekrasne godine i želim javno zahvaliti Sandri na svemu što sam doživio uz nju. Ona će uvijek imati mjesto u mom srcu kao vrlo posebna osoba, koja mi je dala puno i s kojom sam imao zadovoljstvo podijeliti važan trenutak u mom životu. Cijenim što poštujete našu privatnost s ljubavlju s kojom ste se uvijek odnosili prema nama, budući da su ovo trenuci u kojima možemo živjeti s maksimalnim mirom. Veliki zagrljaj svima - poručio je prije nekoliko dana Marco.

Igrač PSG-a zamolio je Sandru da se uda za njega 2022., otprilike tri godine nakon što su se upoznali u poznatom madridskom noćnom klubu u kojem je ona radila kao konobarica dok je istovremeno studirala arhitekturu. Tako su 8. srpnja 2023. izrekli sudbonosno ‘da‘ u vili Sa Fortaleza na Mallorci na glamuroznom vjenčanju s brojnim facama iz svijeta sporta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 13:06