StoryEditorOCM
Životprerano

Preminula bivša plesna partnerica Marka Cibocija, člana žirija ‘Ples sa zvijezdama‘; Njegova emotivna objava para srce

Piše MOZAIK SD
20. ožujka 2023. - 22:15

Marko Ciboci, član žirija u showu Ples sa zvijezdama, na Instagramu je objavio da je preminula njegova bivša plesna partnerica, Ruskinja Polina Golubeva.

Odrasla je u bazenu ugljenokopa i more vidjela kao tinejdžerica, danas živi u Kaštelima i međunarodna je sutkinja, Polina se smije: Misle, udala se...

Napisao je emotivnu objavu.

"Prije nekoliko sati snimali smo Ples sa zvijezdama na temu ljubavi. Sjedio sam u stolici i razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam na svakoj osobi u svom životu, a jedna od njih bila si ti.

Za manje od 24 sata napustila si nas i ostavila si veliku prazninu u našim srcima i životima", započeo je Marko objavu.

"Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima koju ne bih mijenjao ni za što na svijetu.

Ti si bila i uvijek ćeš biti drago i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas.

Čak i od tamo ćeš mi govoriti: ‘Marko, začepi.‘ Znam da nas nisi ostavila, da si i dalje tu s nama i da ćeš zauvijek biti moja ‘krasivaya devusha‘.

Zauvijek tvoj plesni partner", napisao je Marko. 

Polina je rođena i odrasla je u Rusiji. Bila je na ljetovanju u Hrvatskoj 2001. godine i zaljubila se u zemlju te se odlučila ovamo doseliti. Željela je raditi kao pravnica u Hrvatskoj, no to joj nije pošlo za rukom pa se posvetila plesu. Ostvarila je zavidnu karijeru. 

Slobodna je s Polinom objavila veliki intervju 2020. godine. Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 18:37