StoryEditorOCM
Životdoris dragović

‘Kad se duše spoje!‘ Ljubavna priča splitske pjevačke dive počela je sasvim neobično, a prije četiri godine prolazili su najteže trenutke u braku

Piše Mozaik SD
4. siječnja 2023. - 08:30

Doris Dragović (61) na svom je na službenom Instagram profilu podijelila rijetku fotografiju sa suprugom Marijem Budimirom (58) s kojim će u travnju ove godine proslaviti 33. godišnjicu braka.

- Kad se duše spoje - napisala je pjevačica uz objavu, a fotografija je oduševila njezine obožavatelje.

- Zavidim vam, rijetkost danas. Bravo, uvijek bila i ostala dama. Uvijek skromni i samozatajni - neki su od komentara.

Doris koja je nedavno održala koncert karijere u Spaladium Areni u travnju prošle godine na Facebooku je čestitala suprugu 32. godišnjicu braka. Tada je objavila naslovnicu časopisa Top iz 90-ih na kojoj se nalazi njihova fotografija s vjenčanja.

- Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota. 28. 04. 2022. - 32 godine ljubavi - napisala je pjevačica.

Doris i Mario upoznali su se 1989. godine, a kako je jednom priznala, to nije bila ljubav na prvi pogled.

- Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe. Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled- rekla je jednom za Story.

Vjenčali su se u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a Doris je u rujnu 1990. rodila sina Bornu.

Par je prolazio teške trenutke krajem 2018. kada je Mario doživio srčani udar.

Ovo je samozatajni sin Doris Dragović: Borna ima 31 godinu, živi u Splitu i diplomirao je filozofiju, a nekadašnja kraljica Torcide dobila ga je s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom

- Tri puta su me vraćali u život, gubili i vratili. Prvo što sam poslije toga čuo bio je glas moje Doris kroz san, u bolnici, dok sam se budio iz kome. Onda sam prepoznao njen glas, sina Borne i brata mi Zlatana. Polako sam se vratio među žive - ispričao je tada umirovljeni vaterpolist za naš portal.

image

Mario Budimir i Doris Dragović
 

Duje Klarić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 09:48