StoryEditorOCM
Životpostaje nesigurna

Iskorištava li me? ‘Dečko me se srami zbog kilograma. Skriva me od svih, godinu dana smo zajedno, seks je odličan‘

Piše MOZAIK SD
12. travnja 2024. - 20:12

Seksualna terapeutkinja The Suna Deidre tjedno dobije mnogo pitanja zabrinutih čitatelja koji traže savjet oko svojih ljubavnih i seksualnih problema. Ovoga puta odgovorila je zabrinutoj punašnijoj ženi. 

- Ja sam punija žena, svjesna sam svojih kilograma i počinjem misliti da me se moj dečko srami. Već smo godinu dana zajedno, ali još me nije upoznao s prijateljima ili obitelji. Imam 28 godina, a on 32.

Dobro se slažemo u seksu, vidim da mu godi. Odlazimo na vikende i na praznike, a dođe k meni i kada je usamljen.

Ali nikada me nije pozvao vani sa svojim prijateljima, niti je izrazio želju da upoznam njegovu obitelj ili kolege s posla. Nije mu stalo niti da on upozna moju obitelj.

Svjesna sam svojih kilograma, imam velike grudi i bokove. On mi stalno govori kako obožava moje tijelo te kako misli da sam seksi. No zapravo mislim da se boji da me njegovi prijatelji neće smatrati dovoljno privlačnom.

On to naravno negira, no ne mogu zamisliti drugi razlog zašto bi me skrivao.

- Kad sam rekla da želim izlaziti s njegovim prijateljima, on kaže da želi vrijeme provoditi samo sa mnom i da me ne želi dijeliti.

Iako nisam nesigurna osoba, počinje mi opadati samopouzdanje, nastavila je ova mlada žena.

- Počinjem se pitati je li on mene samo iskorištava. Ne želim gubiti vrijeme. Trebam li prekinuti našu vezu?

Želim biti s muškarcem koji se ponosi što me vodi vani u javnost, na kraju će ona.

Deidre joj je jasno dala do znanja što se događa u njihovoj vezi.

- Čini se da tvoj dečko možda uzima tebe zdravo za gotovo, pojasnila joj je na samom početku.

- Godina je dugo vrijeme da te ne uključi u sve segmente svoga života. Mislim da je nešto drugo posrijedi, a ne tvoji kilogrami.

Možda ima strah od vezivanja i obveza, ili, što je još zabrinjavajuće, mogao bi biti onaj tip osobe koji sve voli kontrolirati. Ili ljubomorni tip osobe.

- Njegov komentar da te ne želi dijeliti zvoni na uzbunu! Trebaš mu jasno reći kako se osjećaš zbog toga. Reci mu da ne želiš biti njegova tajna i da ti se čini da te se srami, kazala joj je.

- Pitaj ga može li dogovoriti neki zajednički izlazak. Ako to odbije, draga, nemaš što više raditi s njim. Ti zaslužuješ potpunu vezu !- jasna je Deidre bila na samom kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:28