StoryEditorOCM
ŽivotTREĆI HRVATSKI FESTIVAL PEKMEZA, DŽEMA I MARMELADE

Dubrovnik. sljubili se lastovska naranča i lička šljivovica

Piše PSD.
3. listopada 2009. - 20:27

Na festival koji je svojim šarenilom boja, mirisa i okusa privukao veliki broj domaćih, i još više stranih posjetitelja, stiglo je devetnaest izlagača iz sedam hrvatskih županija i Grada Zagreba

Šezdesetak vrsta džemova i marmelada – od naranača, limuna, smokava, višanja, jagoda, šljiva i od čega se sve može samo zamisliti, pa domaćih likera, voćnih ekolizalica, salama i koječega drugog, izloženo je jučer u prostoru Luže, na Trećem hrvatskom festivalu pekmeza, džema i marmelade u Dubrovniku.

Na festival koji je svojim šarenilom boja, mirisa i okusa privukao veliki broj domaćih, i još više stranih posjetitelja, stiglo je devetnaest izlagača iz sedam hrvatskih župani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. srpanj 2024 04:36