StoryEditorOCM
Životdesetodnevno slavlje

Doznajemo detalje vjenčanja Hrvatice i sina najbogatijeg sultana! Imamo pozivnicu, gosti su dobili precizne upute...

Piše Scena SD
29. studenog 2023. - 22:50
Na Brunejima će se u siječnju održati svadbeno slavlje jednog od najpoželjnijih neženja na svijetu, princa od Bruneja Abdula Mattena (32) i Hrvatice Anishe Ise Kalebić (29).Slobodna Dalmacija

Punih deset dana na Brunejima će trajati svadbeno slavlje jednog od najpoželjnijih neženja na svijetu, princa od Bruneja Abdula Mattena (32) i Anishe Ise Kalebić (29) koja porijeklo vuče iz Hrvatske.

Očekuje se nevjerojanih 4000 uzvanika među kojima će biti i gosti iz Hrvatske, a špekulira se da na svadbu stižu i princ William i Kate Middleton.

U posjedu smo pozivnice za vjenčanje, jednog dijela programa i dress codea za dvije glavne večeri koje će biti 14. i 15. siječnja. Muškarci se prve večeri moraju pojaviti u tamnom, a druge u crnom odijelu, dok će dame biti u dugim crnim, odnosno bijelim haljinama.

image
Slobodna Dalmacija

- Rečeno nam je da haljine moraju biti decentne i zatvorene, nikako ne smiju biti prozirne da nam se ne vidi koža - kaže nam jedna od uzvanica iz Hrvatske koja će prisustvovati velikom slavlju.

image

Na Brunejima će se u siječnju održati svadbeno slavlje jednog od najpoželjnijih neženja na svijetu, princa od Bruneja Abdula Mattena (32) i Hrvatice Anishe Ise Kalebić (29).

Slobodna Dalmacija
image
Slobodna Dalmacija

Rekla nam je i da će se svadbene svečanosti održati u luksuznom hotelu Empire and Country Club.

Smješten na veličanstvenom dijelu netaknute obale Bruneja, ovaj hotel gleda na Južno kinesko more i poznat je po toplom brunejskom gostoprimstvu. Okružen je prostranim, netaknutim, tropskim šumama, ima 522 apartmana, a unutar 180 hektara nalaze se plaže, bazeni, lagune i golf teren s panoramskim pogledom na more.

Kako je Slobodna Dalmacija ekskluzivno otkrila princ od Bruneja čiji je otac najbogatiji svjetski sultan (bogatstvo mu doseže 28 milijardi dolara) ženi Hrvaticu. Naime Anishin otac je Ivica Kalebić, rođen u Zagrebu, otac mu je sa Šolte, a majka s Čiova. Ivica je kao 17-godišnjak iz Splita otišao za Čehinjom u London, no ljubav nije potrajala. U Engleskoj je upoznao Brunejku Meriem, kćer sultanove desne ruke i bivšeg brunejskog ministra vanjskih poslova Pehina Datuka Ise. S njom je dobio više djece, među kojima i kćer Anishu. 

Mladi par u vezi je već pet godina, a znaju se od djetinjstva.

- Desila se ljubav nakon toliko godina poznanstva. Anisha je jedna predivna djevojka, ne samo zato što je ‘naša‘ već toliko dobra i jednostavna. Princ je isto takav, kad smo se upoznali zagrlio me i poljubio kao i svaki čovjek. Nije bilo klanjanja, to je samo na dvoru, tamo je druga pisma - kazala je jedna članica obitelji Kalebić našoj novinarki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:01