StoryEditorOCM
ŽivotŽIVOTNA PRIČA

Dok je bio siromašan Candice nije htjela s njime izići, kada je osvojio milijune postala je njegova djevojka

Piše MOZAIK SD
11. kolovoza 2023. - 21:28

Prije skoro godinu dana život dortmundskog operatera dizalica Kürsat Y. (42) promijenio se preko noći. Naime,  postao je milijunaš zahvaljujući lutriji Chico. Kürsata su i prozvali Chico, a o njemu se često piše i govori u njemačkim medijima. Chico je imao problema s drogom, ovisnošću o kockanju, a bio je i u zatvoru.

Sada je po prvi puta medijima prestavio svoju djevojku Candice (36) koja je - povjerenica u dortmundskoj policiji!  Upoznali su se prije Chicovog dobitka na lutriji na policijskom punktu.

"Dinamičan stil vožnje u zoni 30, moramo razgovarati na trenutak", pomislila je u vrijeme kada je vidjela svog sadašnjeg partnera, rekla je Candice. Chica je odmah oduševila atraktivna, crvenokosa policajka.

"Pogledam je, a onda sam sve priznao." Zapravo ste u pravu, gospođo službenice, ja obično nisam takav. Možemo li možda popiti kavu?‘", prisjetio se Chico. Ali Candice je odmahnula.

Čak i kad ju je Chico kasnije pronašao na Instagramu i više puta kontaktirao, u početku je bio neuspješan. Jednog dana, nakon što je dobio na lutriji, Candice je konačno pristala otići na spoj.

"U jednom trenutku, popustila sam jer je bio tako uporan i rekla: ‘Hajde, kava te neće ubiti.‘" Ona zapravo nije imala "nikakvu želju" za njim, "u smislu tipa". "Ali u jednom trenutku mi je ispričao svoju priču, svoju prošlost. A onda sam stvarno samo sjela i pomislila, super."

Na pitanje bi li se susrela s Chicom da nije dobio na lutriji, Candice je promislila i dala iskren odgovo: "Ne znam." Objašnjava: "Rekla sam mu da ne želim tipa koji uzima drogu. A pitanje je, bi li prestao uzimati drogu da nije dobio na lutriji? Da je nastavio ono što je učinio prije nego što je dobio na lutriji, odgovor bi bio ne."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 22:25