StoryEditorOCM
Životispit savjesti

Djevojku razdiru teške emotivne dileme: Rodica me primila u stan, a ja sam spavala s njenim momkom, što da napravim?

Piše VIJESTI SD
20. ožujka 2023. - 13:28

Život često vuče neočekivane i škakljive poteze i tjera ljude da se dobro zamisle nad njihovim posljedicama.

Tako se morala zamisliti i jedna djevojska koja se za savjet obratila Deidre, savjetodavki koja piše za Sun.

"Zadnje dvije godine živjela sam sa svojim dečkom. Ali u ožujku je iznenada zaključio da naša veza više nije ono što je želio i prekinuo je sa mnom. Morala sam biti u blizini, jer sam asistentica u nastavi, a moja rodica ponudila mi je slobodnu sobu.

Ali kad mi je rekla ‘Što je moje, to je i tvoje‘, sigurna sam da nije mislila na svog dečka s kojim živi i kojega poznaje još sa studija. On je divan i bio mi je od velike pomoći u posljednjih nekoliko mjeseci, pomažući mi da premjestim posljednje komade namještaja iz mog stana", piše djevojka za Sun.

image

Poslije prekida veze, asistentica u nastavi suočila se s još jednom teškom emotivnom situacijom (ilustracija)

Shutterstock

"Ali prošli mjesec, kad je moja rodica bila odsutna preko vikenda, stvari su izmakle kontroli. Nitko od nas nije imao nikakve planove, pa smo odlučili uzeti hranu za van i pogledati film. Dogovorili smo se za glupu romantičnu komediju, koja me dovela do suza. Uvijek jecam tijekom ovih filmova. Bilo mu je smiješno i privukao me u zagrljaj. Nakon nekoliko minuta sam se smirila, ali nijedno od nas se nije povuklo. Ne znam tko je koga prvi poljubio, ali mislim da je bilo obostrano.

Deidre je dala jasan odgovor

Oboje smo se zatim povukli znajući da to što radimo nije u redu. Ali kao da je između nas postojala neka magnetska privlačnost. Na kraju smo vodili ljubaav, tamo na sofi. Bilo je nevjerojatno. Bila sam samo s jednim, prilično neiskusnim tipom, pa je bilo uzbudljivo biti s nekim tko točno zna što treba učiniti da se osjećam dobro. Od tada se to više nije dogodilo - oboje smo se složili da se to ne može nastaviti - i od tada se on drži podalje. Ali ne mogu prestati misliti na njega. Mislim da sam razvila osjećaje prema njemu. Da mu to kažem? Vidim li da i on osjeća isto?", uptala je djevojka Deidre.

Sunova savjetodavka za osobne probleme uputila joj je jasan odgovor.

image

Djevojku razdiru teške dileme (ilustracija)

Shutterstock

"Ako se drži podalje i nije ništa poduzimao to sugerira da dečko vaše rodice zna da je to bila pogreška. Osim toga, morate se zapitati - je li vam se on stvarno svidio ili vam se svidio osjećaj da vas drugi muškarac želi?

Počnite tražiti mjesto gdje ćete živjeti kako biste se malo distancirali. To će vam pomoći da krenete dalje. Vaša sestrična je bila jako ljubazna što vas je ugostila - krađa njenog dečka bila bi pravi šamar i izazvala bi probleme u vašoj obitelji, odgovorila joj je Deidre, piše Sun.

Nije poznato je li mlada asistentica u nastavi poslušala Deidrein savjet. Ipak ako joj je Deidre bila autoritet od kojega je zatražila savjet, moglo bi se očekivati da će ga i poslušati. Međutim, u ovome i sličnim slučajevima odluka je samo na njoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 20:43