StoryEditorOCM
ŽivotONLYFANS MODEL

Djevojka ubila momka i osuđena na 18 godina, a sada se uzrujala jer su u zatvoru zabranjeni ‘bračni posjeti‘

Piše MOZAIK SD
20. ožujka 2023. - 22:15

Manekenka OnlyFansa, koja je završila u zatvoru zbog ubojstva svog momka u njihovom domu u Kingswoodu, požalila se da joj nisu dopušteni ‘bračni posjeti‘ dok je u zatvoru. Mama troje djece Abigail White osuđena je na doživotni zatvor s najmanje 18 godina zatvora na Okružnom sudu u Bristolu u listopadu 2022.

Abigail je priznala krivnju za ubojstvo momka Bradleyja Lewisa iz nehaja. Porota ju je proglasila krivom za ubojstvo. Sud je tijekom suđenja saslušao Abigail (24) koja je poznata korisnica web stranice OnlyFans zahvaljujući kojoj je zarađivala oko 50.000 funti godišnje dijeleći sadržaj.

image

Abigail White

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Abigail je u najnovijem izdanju časopisa Inside Time napisala da je šokirana što ženski zatvori ne dopuštaju partnerima da posjećuju zatvorenice. Ustvrdila je kako bi šefovi trebali uzeti u obzir "potrebe" zatvorenica i omogućiti muškarcima da prenoće.

Abigail, koja se nalazi u zatvoru u HMP Eastwood Parku u Južnom Gloucestershireu, napisala je: "Saznala sam, nakon što sam nedavno osuđena na 18 godina, da zatvori ne olakšavaju noćenja zatvorenicama i njihovim partnerima. Mislim da bi trebali uzeti u obzir i naše potrebe i omogućiti muškarcima i ženama da imaju zajednička noćenja. Voljela bih znati što drugi zatvorenici misle o tome: dosta djevojaka se ovdje slaže."

Glasnogovornik Zatvorske službe izjavio je ovog tjedna: "Zatvorenici vide obitelj tijekom dnevnih posjeta koje nadzire osoblje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 14:38