Ako ste iskusni u pravljenju pire krumpira, sigurno bi nam da vas probudimo usred noći mogli izrecitirati točan recept za njegovu pripremu i još ubaciti trik do dva koji treba znati da bi što bolje uspio. Međutim ako želite da vam taj omiljeni prilog idući put ispadne još bolje - a tko ne želi - uvažit ćete i naš savjet. Jednostavan je i gotovo niđšta nećete trebati mijenjati u receptu po kojem ga inače sami pripremate.
Osim jedne stvari. Mlijeka. Nema apsolutno ništa loše u korištenju najobičnijeg mlijeka prilikom pripreme pire krumpira, ali postoje puno bogatiji mliječni proizvodi koje biste mogli koristiti da pojačate okus i onaj fini kremasti osjećaj.
Slatko vrhnje nije samo za izradu šlaga, sasvim se lijepo "ponaša" i u pireu te je savršeno za poboljšanje te...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....