StoryEditorOCM
Prostorijaponuda ikee

Nerviraju vas tople plahte u vrućim noćima? U prodaji lancun koji je uvijek hladan, svi su oduševljeni. Evo koliko košta

Piše M. K. P.
30. lipnja 2024. - 17:11

Ljeto je stiglo punom snagom, a s njim i ta neizbježna noćna borba s vrućinom. Većini zasigurno klima uređaj u svakoj sobi zvuči kao avion na pisti, a ventilator ne puše ništa osim toplog zraka i - prašine. U takvim trenucima, naše spavanje izgleda kao da smo odlučili sudjelovati u maratonu znojenja. Da li postoji spas?

Upravo zbog ovog problema, Andro Anić, poznat po svom aktivnom angažmanu na društvenim mrežama, nedavno je podijelio video na svom Instagram profilu pod nazivom hey.andro, koji je izazvao veliku pažnju među pratiteljima. U videu je istaknuo svoje iskustvo s IKEA-ovim rashladnim navlakama za krevet, koji su postali tema mnogih razgovora o ljetnom udobnom spavanju.

image

Rješenje za ljetne vrućine i spavanje bez znojenja.

Screenshot/instagram/
 
image

Andro je više nego zadovoljan.

Screenshot/instagram/

-Ovo je trik kako dobiti hladan krevet za ljetnih vrućina. Ovo još niste vidjeli! Meni je ovo genijalno, uspio sam spavati bez vrtnje ili okretanja jastuka zbog vrućine. Ne znam kako ovo radi, ali ova tkanina stvarno pruža rashladnu senzaciju, oduševljeno je podijelio Andro. Andro je potvrdio da i na sam dodir, navlaka za madrac je hladna te da zaista služi kao pomoć tijekom ljetnih vrućina.

image

Pomoc za vruće ljetne večeri.

Screenshot/instagram/
image

Top rješenje protiv noćnog znojenja.

Screenshot/instagram/
image

Andro je više nego zadovoljan.

Screenshot/instagram/

Osim navlake za madrac,  kojoj je cijena 54.99 eura, u ponudi su i jastuci i popluni iste tehnologije. Ako tražite rješenje  za svoje noćne borbe s vrućinom, izgleda da  IKEA rashladni popluni mogu biti vaši novi najbolji prijatelji. Cijena popluna se kreće od 24.99 eura  do 44.99 eura, ovisno o veličini kreveta i brendu.  Cijeli video pogledajte u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 11:49