StoryEditor
ShowbizIskrena poruka

Zvijezda filma ‘Inception‘ podijelila životnu priču na društvenim mrežama: Ja sam transrodna osoba, zovem se Elliot. U strahu sam od mržnje...

Piše M.P.
2. prosinca 2020. - 10:35

Zvijezda filmova "Inception" i "Juno", Ellen Page (33), objavila je u utorak da je transrodni muškarac po imenu Elliot. U svojoj životnoj priči koju je podijelio na društvenim mrežama, opisao je proces kroz koji je prošao i pozvao obožavatelje na shvaćanje i strpljenje.

"Dragi prijatelji, želim podijeliti s vama da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamjenice on/oni i zovem se Elliot. Osjećam se sretno što mogu napisati ovo, da sam na ovom mjestu u svom životu. Osjećam neopisivu zahvalnost što sam okružen ljudima koji su me na mom putu podržavali. Ne mogu niti početi opisivati koliko se dobro osjećam jer konačno volim sebe i mogu svijetu prikazati pravoga sebe...", piše Elliot u objavi.

Izrazio je i poneku sumnju.

"Moja sreća je stvarna, ali je krhka... U strahu sam od zadirivanja u privatnost, mržnje, napada, "šala" i nasilja", dodaje. U svemu, kaže, ima potporu bližnjih, uključujući i djevojku Emmu Portner.

image
Elliot Page s djevojkom Emmom Portner
Chris Delmas/AFP

"Jako se ponosim Elliotom. Trans, queer i nebinarne osobe su dar ovom svijetu. Molim vas za strpljenje i privatnost te da mi se pridružite u podršci trans-životu svakog dana. Elliotov život je dar, samo sjaji, dragi E. Volim te puno", napisala je Emma.

Objavljeno je i kako će Elliot glumiti u trećoj sezoni popularne serije "The Umbrella Academy". Sa službenog profila su poručili:

"Jako se ponosimo našim superjunakom. Volimo te, Elliote".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2021 18:03