StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSEKSI LOOK

U jeku glasina o razvodu Žanamari partijala na Ultri u minjaku i prozirnom bodiju. Supruga nije bilo na vidiku

Piše I. P.
13. srpnja 2024. - 17:06

Sinoć je počela prva od tri večeri Ultra Music Festivala u Parku mladeži, a dobar tulum u gradu nije propustila ni Žanamari Perčić. Odjenula je minjak i prozirni bodi, a fotografiju seksi looka podijelila je na svojoj društvenoj mreži. "Goriš", "Predivna", "Tako seksi", nizali su se komentari ispod fotografije. 

Već neko vrijeme špekulira se da je braku pjevačice i redatelju glazbenih spotova Mariju Perčiću došao kraj, no Žanamari je to oštro demantirala. Prije nekoliko dana opet se na svojoj društvenoj mreži oglasila na tu temu. 

"Ajmo ispočetka. Sinoć ste krenuli s pitanjima doslovno 99% o ljubavnom životu. To smo već odavno shvatili da je moja stvar", poručila je.

image
Promo

O krahu njihovog braka počelo se šuškati prošlog ljeta. Naime, tada je Žanamari s društvenih mreža izbrisala sve fotografije svoga supruga.

"Gdje je nestao Mario?", pitali su njezini pratitelji. Nakon nekog vremena Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku.

- Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo -  napisala je.

Žanamari je nedavno novom pjesmom "24/7" zaokružila 20 godina glazbene karijere. Fotografije iz spota očarale su njene obožavatelje. Naime u spotu je Žanamari u kupaćem kostimu u bazenu, a seksepil pršti na sve strane.

image
Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 17:10