StoryEditorOCM
Zvijezde onlineAna Sasso (61)

Splitska manekenka bila je i ostala naša najpoznatija misica: sada je objavila nove fotografije u kupaćem kostimu

Piše SCENA SD
12. rujna 2024. - 11:23

Splićanka Ana Sasso u 62. godini izgleda nestvarno dobro, a nove fotografije u kupaćem kostimu objavljene na društvenim mrežama oduševile su sve.

Manekenka je prije više od 40 godina postala miss Jugoslavije te ušla među 15 najljepših žena na svijetu. I danas je mnogi pamte po kultnoj reklami za popularno piće Pipi snimljenoj osamdesetih godina zbog koje je ova Splićanka preko noći postala seks-simbol.

Ana Sasso u 62. godini izgleda nestvarno dobro: Zablistala u haljini s visokim prorezom na crvenom tepihu

Ana posljednjih godina živi u Samoboru sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem. Nedavno je ispričala kako su se upoznali. 

- Ništa nije slučajno. Oduvijek sam bila jako emotivna, čak sam tuđe osjećaje jako primila k srcu. Svijet je nekako bio okrutan prema meni. Sve je to utjecalo na mene, ali spašavalo me što sam iznimno jaka u glavi. Opet, ako skupljaš u sebe, to nikako ne valja. Treba sve izbaciti, a to prije nisam radila. I tako su počeli moji napadi panike. Borila sam se s time oko godinu i pol dana. Ne svaki dan, a prije nego što sam upoznala Hrvoja bilo je sve učestalije. Danas smo puno bolje upoznati s tim problemom, ali meni tada nitko nije rekao o čemu je riječ - ispričala je Ana za Story.

image

 Ana Sasso

Nera Šimić/Cropix
image

Ana Sasso

Josko Supic /Cropix
image

Ana Sasso i Hrvoje Tomasović 2007. godine na njegovom brodu u Hvaru

Damjan Tadić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 10:41