StoryEditorOCM
Zvijezde onlineuživa u ljetu

Slavna glumica objavila provokativni video, obožavatelji šokirani kako izgleda u 59. godini: ‘Nevjerojatno je...‘

Piše M.Ka/JL
2. rujna 2024. - 12:28

Glumica Elizabeth Hurley (59) ne prestaje oduševljavati fotografijama i snimkama kojima pokazuje kako provodi ovo ljeto. Ovih je dana podijelila izazovan video u bijelom, minijaturnom bikiniju te na istom prikupila više od 144 tisuće lajkova, piše Jutarnji list.

"Život je lijep", napisala je ona. Prvo se glumica okupala u moru, a potom se popela na brod i otuširala se. U prvom su planu bile njene obline i vitka linija, a provokativni kadrovi naišli su na riječi hvale obožavatelja.

"Ona je nedvojbeno najljepša žena na planeti", "Imaš predobro tijelo", "Nevjerojatno je koliko dobro izgledaš u bikiniju", "Prekrasna kao i uvijek", pisali su joj.

Hurley je ranije otkrila kako uspijeva održavati svoju figuru na kojoj joj brojni zavide. Kako je ranije rekla, prvo što napravi ujutro je to da popije dvije šalice tople vode jer je to, prema njoj, jako dobro za probavni sustav. Najdraži su joj doručak grčki jogurt i banane koje miješa s medom. Za ručak najčešće jede juhu, meso i zdrave priloge.

"Cijelo ljeto jedem voće i povrće iz vlastitog vrta. Nekada sam imala i malu organsku farmu, a sve meso koje je moj sin jeo bilo je s farme. Očito to većini ljudi nije moguće, ali podrška lokalnim poljoprivrednicima dobra je gdje god živite", ispričala je ranije, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 00:22