StoryEditorOCM
Zvijezde onlineLANI PROŠAO PAKAO

Ponosni tata Alen Vitasović prvi put objavio fotku kćeri Mije (21), komplimenti pljušte: ‘Ljepotica!‘, ‘Prekrasna je!‘

Piše SCENA SD
23. rujna 2024. - 16:22

Alen Vitasović na Facebooku godinama održava vrlo prisan odnos sa svojom publikom i pratiteljima, bez ustezanja je s njima dijelio najdramatičnije trenutke u životu, borbe s bolestima... No rijetko ondje objavljuje fotografije svoje obitelji.

Ovaj put je iznenadio objavivši fotografiju svoje 21-godišnje kćeri Mije, zaista lijepe djevojke, što je izazvalo brojne reakcije, oduševljeni komentari pljušte.

"Ljepotica", "Predivna" "Prekrasna je...", pišu mu pratitelji na Facebooku.

Alen je sina Ivana i kćer Miju dobio u dugogodišnjem braku s prvom suprugom Sandrom, s kojom je bio u braku do 2016. godine.

Alen je drugu ljubavnu sreću našao uz Eleonoru, s kojom se vjenčao prije dvije godine.  

image

Alen sa suprugom Eleonorom koja radi na pulskoj ribarnici

Duško Marušić/Cropix

Vitasović se zdravstveno jako teško nosio s koronom, kad je bio zaražen, no prošle godine njegovo je zdravstveno stanje, zbog problema krvarenja u grlu, bilo krajnje kritično, o čemu je govorio za IN magazin.

"Stvarno prošle godine je bio jedan kritičan moment kad sam vidio baš smrt. Vidio sam kao da odlazim i onda sam rekao, sam sebi neću i onda sam se digao. Doslovno! Spasila me je supruga koja je zvala Hitnu, poslije toga sam se promijenio i želim uživati u svakoj sekundi svoga života" - ispričao je Alen.

image

U svojoj Puli

Duško Marušić/Cropix

Vitasović je na intenzivnoj njezi proveo 20 dana a, kako kaže, i liječnici su izrazili čuđenje kako je uopće uspio preživjeti.

"Zadebljale su mi i onda i pukle arterije u grlu. Krv je tekla u želudac i tamo zakuhala, bilo mi je strašno loše. Supruga je zvala hitnu pomoć i doktorica je rekla da ću teško preživjeti do bolnice. No, ne znaju oni kakav sam ja igrač. U bolnici su mi stavili infuzije i nakon dva sam dana došao k sebi. Tri dana nisam ništa jeo niti pio da se to grlo sanira.

Kako cijeli život živim samo od glazbe, bilo me strah hoću li opet moći pjevati. Ništa drugo i ne znam raditi, ne mogu sada ići u tvornicu i nešto variti. Rekao sam sebi, preživi i pjevaj još malo, a onda crkni, tko te j..e. Evo, živ sam, oporavljam se jer sam imao i atrofiju mišića, posebno na nogama jer sam danima ležao, pa jedva hodam" - iskren je bio, kao i uvijek, 56-godišnji Alen Vitasović.

image

Alen Vitasović na ovoljetnim Šansonama u Šibeniku

Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
image

Ovog je ljeta pjevao i u Komiži


 

Nikola Vilić/Cropix
image

Vitasović je u svibnju u Umagu dočekao Baby Lasagnu na povratku s Eurosonga (na slici u društvu Markove djevojke Elizabete)

Goran Šebelić/Cropix
image

Baby Lasagna i Alen Vitasović međusobno se uvažavaju i obožavaju

Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 16:45