StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVOLI TULUMARITI

Pogledajte kreaciju u kojoj je Viki Rađa slavila 47. rođendan! Otkrila što je s sve prijama radila na splitskim ulicama

Piše SCENA SD
7. srpnja 2024. - 18:11

Viktorija Rađa veselo je u svom rodnom Splitu proslavila 47. rođendan. Otkrila je to objavom na Instagramu, na kojoj je s prijateljicama, među kojima ima i poznatih lica, poput plesačice Paule Jeričević i tv voditeljice Mije Kovačić, izašla na gradske ulice u nesvakidašnjem stylingu.

Raspoložena Viki, naime, odjenula je crvenu haljinicu i uz nju sparila crveni pernati ukras za kosu u maniri brazilskih plesačica, na čijem je obruču pisao njezin nadimak.

I druge su se protagonistice ove rođendanske zabave potrudile štosno odjenuti, a koliko se ekipa dobro zabavljala svjedoče komentari koji su ispratili fotografije:

"Samo je jedna La Madre" - najprije je napisala na Instagramu, a onda dodala: "Volim svoje purgerice najviše".

To joj, ipak, nije bilo dovoljno, pa je prisnažila: "Lude p….❤️❤️❤️❤️ samo volim, jer ne mogu drugo!".

Viktorija Rađa, inače, ove godine slavi i 23 godine braka s košarkašem Dinom Rađom. Dino i Viktorija upoznali su se preko zajedničkog prijatelja davne 1995., godine u kojoj je Viki ponijela lentu 2. pratilje na izboru za Miss Hrvatske, a u braku su postali roditelji dvojice sinova, Roka i Nike. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Viktorija je 2003. godine rodila Roka, a pet godina kasnije i Niku.

U razgovoru za Gloriju ovog proljeća, Viki i Dino su odgovorili da je, po njima, tajna dugog i skladnog braka u međusobnom povjerenju, razumijevanju i u tome što se oko sitnica nikad dugo ne raspravljaju.

"Treba znati pustiti, treba znati pokazati ljubav svaki dan, a ne samo za Božić ili rođendan. Ne treba raditi drugoj osobi ono što ti ne želiš da ona radi tebi. I najvažnije, shvatiti da na prepirke ne treba trošiti vrijeme. Svatko ima svoje, to poštujemo, ne ulazimo dalje u rasprave, jer ne vodi ničemu" ustvrdila je Viktorija Rađa.

image

Viktorija i Dino Rađa na rođendanu Glorije

Vanesa Pandžić/Cropix

Ni u toj prigodi Viki nije skrivala kako i Dino i ona - vole tulumariti!

"Ako nas pitate što je najluđe što nam se dogodilo, neke stvari treba zadržati za sebe, ipak imamo djecu koja će ovo vidjeti", kroz osmijeh je odgovorio Dino.

"Nismo neumjereni i neumjesni, ali super su nam tulumi...", dodala je Viktorija Rađa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 05:20