StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVATRENE NAVIJAČICE

Okršaj žestokih navijačica: Magdalena u Berlinu u kostimu zečice, a njena konkurencija Ivana Knoll golog trbuha

Piše I. P.
16. lipnja 2024. - 10:54

Atraktivna navijačica Vatrenih Magdalena Keškić živi u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, a majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj.

Influencerica na Instagramu ima gotovo 350.000 pratitelja s kojima dijeli svoje izazovne fotografije.

Na utakmicama na kojima je bila za njom se pojavila velik interesir u javnosti pa su je brzo prozvali i konkurencijom Ivani Knoll, a 2022. je godine sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi, dala intervju za Večernji list i otkrila što ona o tome misli.

"Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje", rekao je ponosni otac.

Magdalena je i jučer bila na utakmici Hrvatske i Španjolske u Berlinu, a pojavila se u kostimu zečice. Odjenula je čipkaste tajice, a na glavu stavila "zečje uši" s dezenom kockica.

image

Magdalena Keškić na utakmici sa Španjolskom

Instagram Story

I Ivana Knoll bila je jučer na tribinama. Ona se pak tradicionalno odlučila na crveno bijelu kombinaciju, a pritom je otkrila trbuh.

image

Ivana Knoll

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 22:51