StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZAŠTITNO LICE

Nogometaš pokazao svoje isklesano tijelo u boksericama, pogledajte fotografije koje su oduševile obožavatelje

Piše Marija Čović
13. lipnja 2024. - 15:26

Nedavno je s Real Madridom u svojoj debitantskoj sezoni iz snova u dresu ‘kraljevskog kluba‘, osvojio španjolsko prvenstvo i potom Ligu prvaka. Sada s reprezentacijom Engleske kreće u pohod na titulu prvaka Starog kontinenta na Europskom prvenstvu koje se održava u Njemačkoj, gdje bi, kao i u Realu, trebao biti jedan od najvažnijih igrača u momčadi ‘tri lava‘.

image

Jude Bellingham na treningu engleske reprezentacije

Adam Davy/Pa Images/Profimedia

Sa tek 20 godina, 21. rođendan će proslaviti 29. lipnja, Jude Bellingham je jedan od najboljih nogometaša svijeta, njegov transfer prošle godine iz Borissije Dortmund, koju je s Realom pobijedio u finalu Lige prvaka, bio je težak 120 milijuna eura, a trenutačna vrijednost mladog Engleza na Transfermarktu je 180 milijuna dolara.

Tjedno u Realu navodno zarađuje najmanje 250.000 eura, a njegovo se bogatstvo trenutačno procjenjuje na oko 50 milijuna eura. No, zarada ne stiže samo s nogometnog terena, tu su i sponzorski ugovori, a Jude je upravo postao i zaštitno lice muške kolekcije brenda donjeg rublja SKIMS reality zvijezde i uspješne poduzetnice Kim Kardashian.

Nakon objave Judeovih fotografija, koje malo toga ostavljaju mašti, u sivim i bijelim boksericama brenda SKIMS, obožavatelji engleske nogometne zvijezde ne prestaju ‘sliniti‘, a mnogi su u komentarima na društvenim mrežama izrazili pohvale Kim Kardashian nazvavši je ‘kraljicom marketinga‘ i genijem.

Još prošlog srpnja vrijednost brenda SKIMS je procijenjena na više od četiri milijarde dolara, samo pet godina nakon što je Kim pokrenula svoj novi biznis, a njezino se bogatstvo trenutačno procjenjuje na 1,7 milijardi dolara. Nije poznato koliko je Kim platila zgodnom, 186 centimetara visokom Judeu Bellinghamu za promoviranje njezinog brenda, ali po reakcijama na društvenim mrežama, nesumnjivo zna što radi i koga treba angažirati.

image

Tinejdžerske Bellinghamove obožavateljice u engleskom kampu u Njemačkoj

Adrian Dennis/Afp/Profimedia

Jude je jedna od brojnih zvijezda koje su dosad angažirane kao modeli brenda SKIMS, među njima su Lana Del Rey, Carmen Electra, Jenny McCarthy, Brooke Shields, Kim Cattrall, Nelly Furtado, Cardi B, manekenske superzvijezde Heidi Klum, Tyra Banks, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Kate Moss, a prije Judea, mušku kolekciju je promovirao i Usher.

Pojavljivanje u boksericama SKIMS-a, s nestvarno isklesanim mišićima, donijelo je Bellinghamu, koji je trenutačno navodno u vezi s pet godina starijom nizozemskom manekenkom, TikTok zvijezdom i dizajnericom Laurom Celiom Valk, legiju novih obožavatelja.

A hoće li te bokserice nositi ispod hlačica svog nacionalnog dresa na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, možda uspijemo vidjeti tijekom predstojećih utakmica reprezentacije Engleske. Prva je protiv Srbije u nedjelju navečer u Gelsenkirchenu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 15:27