StoryEditorOCM
Zvijezde onlineU CENTRU PAŽNJE

Nije za one slabijeg srca: najseksi glumica današnjice fotografijama u kupaćem razludjela fanove. Komentare ne prenosimo

Piše SCENA SD
26. kolovoza 2024. - 20:10

Popularna glumica Sydney Sweeney pozirala je u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu i po tko zna koji put potvrdila svoj status jednog od najvećih seks simbola današnjice.

Fotografije je podijelila u svojim Instagram pričama, a svaka je objava izazvala oduševljene reakcije pratitelja.

image
Instagram
image
Instagram

Nedavno je Sweeney također pozirala za svoje obožavatelje na Instagramu u crnom kompletiću koji je istaknuo njezine atribute, ali i pokazala koliko se dobro snalazi u vodenim sportovima i akrobacijama na moru.

image
Instagram

Sydney je u društvu prijatelja uživala u odmoru u Grčkoj i trebala je dobro napuniti baterije, budući je očekuje niz projekata.

Među ostalim i promocija filma "Eden" u režiji Rona Howarda, u kojemu glume i Ana de Armas, Jude Law te Vanessa Kirby. Film će, kako prenosi Daily Mail, debitirati u rujnu na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Riječ je o pustolovnom filmu koji govori o skupini ljudi koji odlaze živjeti na otočje Galapagos, daleko od modernog društva.

image
Instagram

Sweeney se također vraća i na set treće sezone serije koja ju je proslavila, "Euforija".

Glumica je ranije otkrila da je postala ambasadoricom brenda obuće "Hey Dude" tako da će, kada ne bude na setovima spomenutih projekata, biti zauzeta reklamnim kampanjama, piše Jutarnji.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 16:19