StoryEditorOCM
Zvijezde onlineREPER GRŠE

Miljenik cijele regije progovorio o privatnom životu: ‘Ja sam osjećajan tako da me nije teško zapalit‘

Piše SCENA SD
21. lipnja 2024. - 19:06

Reper Grše progovorio je o privatnom životu za IN magazin pa otkrio tko je u njegovom braku ljubomorniji.

‘‘Ja sam dosta temperamentan inače, osjećajan i emotivan tako da me nije teško zapalit. Ali imam pravilo 72 sata šutnje i onda 72 sata šutim i onda ja to riješim sam sa sobom. Tako da ne želim ništa vruć javno iznosit, par puta mi se to dogodilo i opeka sam se baš kako treba‘‘.

Kako je ženi čekati da prođu ti sati?

‘‘Teško, teško je i meni nekad u njenim situacijama ali sve je to dio života. Ona je tu kraj mene i ona mi je tu najveća podrška i ona mi je najveći psiholog u tim situacijama da nije nje možda tako sve ne bi ni bilo‘‘. 

image

Grše

Saša Burić/cropix

Grše je u sretnom braku sa suprugom Rafaelom 2 godine i kako i napominje, bez nje jednostavno ne bi bio ovako uspješan. Izloženost javnom životu donosi i brojne obožavateljice, pa se nameće logično pitanje - je li supruga ljubomorna?

‘‘Iskreno mi nemamo s time problema. Ali kako se kaže u vezi je uvijek netko ljubomoran sreća Božja u našoj vezi ona nije ta. Ja sam taj malo ljubomorniji, ali tu je povjerenje na prvom mjestu i od kad smo krenuli skupa to smo jedno drugome rekli da moramo imat povjerenje jer to je temelj svake veze‘‘, govori Grše. 

Ovih dana Grše puni stupce zbog svoje nove pjesme: pjesma "Forza" je u prvih 10 dana, otkad je ugledala svjetlo dana, preslušana više od dva milijuna puta na youtubeu.

image

Grše

Lucija Očko/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 08:13